Wandelzoektocht

                      

ACTIVITEIT: Wandelzoektocht, ongeveer 10 km.

WANNEER: Zondag 8 augustus 2021 om 14 uur.

WAAR: Ieper-Zillebeke, adres startplaats en eindpunt markt Ieper. We verzamelen aan het Flanders Field museum. We wandelen in de omgeving van de verdronken weide en Zillebeke vijver.

VOOR WIE: Voor (jong) volwassenen met een diagnose (of vermoeden) van autisme en met een normale of hogere begaafdheid.

KOSTPRIJS: Deelname is gratis, voorzie wat geld om tijdens of na de zoektocht iets te drinken in een drankgelegenheid. Ieder betaalt zijn eigen uitgaven en het is aan te raden kleingeld te voorzien.

INSCHRIJVEN: Voor 6 augustus 2021 per mail naar één van de onderstaande mail adressen. De afstand vanaf het station in Ieper naar de markt in Ieper is 1 km voor wie met het openbaar vervoer komt. Er is parking op de markt van Ieper of in de omliggende straten. Personen die voor de eerste keer inschrijven sturen best hun gsm nummer mee.

TE VOORZIEN: Goede stap/wandelschoenen. De tocht verloopt deels langs verharde en onverharde wegen. Voorzie genoeg drank voor onderweg en een eventuele snack. Breng ook zonnecreme mee indien zonnig weer.

PASS VERANTWOORDELIJKEN:

Martine Noppe martine.noppe1@telenet.be 0494 270019

Dries Denys driesdenys@gmail.com 0496 938967

BIJKOMENDE INFO: Mogelijks worden er groepjes gemaakt. Een duidelijke aanwijzing met de knooppunten en de foto’s wordt meegegeven bij de start van de tocht. Voorziene duur van de tocht: 2,5 tot 3,5 uur, afhankelijk van een pauze langs de weg.

Wie onverwachts toch niet aanwezig kan zijn laat dit weten per sms.

Wie na de wandeltocht nog iets wil eten spreekt onder elkaar af, dit is geen verplichting!

Deelnemen op eigen verantwoordelijkheid, wij hebben geen ongevallenverzekering.

We houden ons aan de corona maatregelen die dan van toepassing zijn