Teams videocall: Obsessieve compulsieve dwangstoornis of dwangneurose

Heb je last van steeds terugkerende dwanggedachten en/of dwanghandelingen. Dwanggedachten zijn gedachten die mensen hebben, maar die ze wel vreemd en overdreven vinden en ook niet bij hen vinden passen. Ze kunnen die gedachten niet voorkomen. Dwanghandelingen zijn handelingen die mensen (van zichzelf) meerdere malen moeten herhalen.

Wanneer: zondag 21 juni 2020

startuur: 14u • 16u30

Je wordt 15 min op voorhand opgebeld in Teams om deel te nemen aan de videocall. Je kan zelf ook op link klikken om aan te sluiten.

Waar: bij jou thuis achter smartphone, tablet, laptop of desktop

Voor wie? Deze activiteit is toegankelijk voor mensen met en zonder en een vermoeden van ASS, familie, partner en vrienden.

Kostprijs: gratis

Inschrijven: ja met een mail

Vóór: donderdag 18 juni 2020

Stuur een mail naar gunther-jacobs@telenet.be met in cc passactiefantwerpen@hotmail.be

Geef aan:

gebruikersnaam in teams of emailadres waar ik de link naar kan mailen. Als er vragen zijn, laat maar weten. Best is om vooraf al eens een videocall af te spreken met mij om te testen.

geboortedatum en handicap(s). Die gegevens zijn bestemd voor de KVG, waar we een samenwerking mee hebben. Zij maken reclame voor onze activiteiten, en ze hebben die gegevens nodig voor hun subsidies. Na de activiteit wissen we deze gegevens.

Of je opmerkingen of tips hebt ivm activiteiten

of je wil lid worden van de geheime facebook groep Pass-Actief-Antwerpen

Bijkomende info

Wat meebrengen:

een goed humeur

Het is de bedoeling om stipt op tijd te beginnen. Als je te laat gaat komen, verwittig dan zo snel mogelijk op 0479 50 06 65.

Wij zoeken vrijwilligers om activiteiten te organiseren of te begeleiden. Zie link op https://passgroepen.be/groepen/passactiefantwerpen/ of

https://vrijwilligerswerk.be/vacature/26516-organisator-van-activiteiten-voor-pass-actief-antwerpen?fbclid=IwAR0KfQQ4FLZ-OnzCKeHfRcLMjpyJnb4qgyqYMbO8sKs-LHTPLeysAOGBT58

https://vrijwilligerswerk.be/vacature/28246-begeleider-van-activiteiten-voor-pass-actief-antwerpen?fbclid=IwAR2OLZR8T9sgz43aqMN6YmRnwfVGl5ZqRg6hzij8vgyAQqdXOQi-yoUx_GA

voor meer informatie.

Indien je graag reclame maakt voor PASS kan ik je digitaal een folder bezorgen. Je kan vragen of je ze mag omhoog hangen bij je thuis aan raam of bij bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, …

PAS(S)-verantwoordelijke(n):

Gunther Jacobs

Bart Van Sebroeck

Gunther Jacobs

GSM: 0479/50 06 65

gunther-jacobs@telenet.be, (liefst per mail contacteren. De dag van de activiteit alleen per tel of sms)