Street Art wandeling te Roeselare

In grote steden kun je al langer coole muurschilderingen in het straatbeeld bewonderen. Veel minder bekend is dat je dit ook in Roeselare kunt doen. We wandelen 10 km om de sierlijke, stoere en soms surrealistische street-art te bewonderen. Bijkomend feit: in 2019 werd de muurschildering ‘Slapende vrouw’ van de Britse kunstenaar David Walker door de luisteraars van Culture Club op radio 1 verkozen tot Strafste Street Art van Vlaanderen. Kom en bewonder! Er worden wandelkaarten voorzien.

Wanneer:

Zaterdag 12 november 2022, 14 uur tot 17.30 uur.

Waar:

We komen samen bij ‘Koers’, het fietsmuseum van Roeselare,

Polenplein 15.

Voor wie:

Voor normaal of hoger begaafde personen met een Autisme Spectrum Stoornis of een vermoeden daarvan. Tevens is het belangrijk dat een goede zelfredzaamheid bij iedere deelnemer aanwezig is.

Prijs:

Breng wat geld mee om tussenin iets te gaan drinken.

Inschrijven:

Voor donderdag 10 november 2022, je kan je inschrijven via de vermelde mail adressen of via het evenement dat aangemaakt wordt op facebook groep van Pas(s) Roeselare.

Bijkomende info:

Indien je met de auto komt reken dan best wat reservetijd in bij je vertrek vanuit thuis. Roeselare is als shopping stad druk op zaterdag. Ben je toch te laat laat iets weten per sms naar de telefoon van Martine. Voorzie stevige schoenen waar je goed kan mee stappen en regenkledij bij minder goed weer. Indien er heel slecht weer op komst is dan wordt deze activiteit afgelast en wordt iedereen verwittigd. Stuur daarom je gsm nummer mee als je dit nog niet gedaan had.

Bijkomende info locatie/parkeren:

Het fietsmuseum is vanaf het treinstation en het busstation bereikbaar te voet (750 meter). Er is parking voor het fietsmuseum. Verder nog op de wallenparking via de wallenstraat 49, parking de munt via de Henri Horriestraat 29, parking de spil via de Hippoliet Spilleboutdreef en ook veel parking onder het station via de Jules Lagaelaan te Roeselare. Opgelet, de parkeerwachters schrijven graag boetes uit bij het niet betalen van de parkingtijd!

Pas(s) verantwoordelijken: Martine Noppe martine.noppe1@telenet.be

0494 270019

Dries Denys driesdenys@gmail.com

0496 938967