Roadtrip rond Damme 50 km

Autorondrit door de streek rond Damme. Ontdek deze toeristische parel en zijn omstreken samen met de PASS en raak betoverd door de historische gebouwen, het prachtige boerenlandschap, de vele waterpartijen en de groene bomenrijen die de streek rond Damme zo bijzonder maakt. Via zorgvuldig geselecteerde mooie en rustige wegen zullen jullie al het moois ontdekken dat de streek ons te bieden heeft. De organisator zorgt voor de nodige kaarten en je krijgt ook een link naar de routebeschrijving zodat U de route online of offline kunt meevolgen. Maaltijd over de middag is voorzien in café-restaurant de Welkom in het pittoreske Hoeke en na de middag wordt U nog verrast met een lekker ijsje en eventueel een bezoek aan een zuivelboerderij.

Wanneer: zondag 21 april 2024 startuur: 10u30 • einduur: 17u00

Waar: Kiss & ride station kant Sint-Michiels.

Voor wie? Volwassenen met ASS, vrienden en partners

Kostprijs: – Carpoolvergoeding voor de chauffeur €4 – Café-Bistro De Welkom: €10 – €25 Cafe de Welkom – De Welkom (cafedewelkomdamme.be) – De Ijshoeve: €2 – €5 Home (deijshoeve.be)

Inschrijven: 
Voor 17/4/2024 ten laatste om 18 uur. Verplicht via dit google formulier Klik Hier

Bijkomende info:
– Deze activiteit is op eigen risico. PASS Actief Brugge heeft geen ongevallen verzekering. De voertuigen zijn echter wel verzekerd!!!

PAS(S)-verantwoordelijke(n):
Elise Vansteenkiste en Stefaan Derynck
E-mailadres: elise_vansteenkiste@hotmail.com
GSM: 0497 17 93 54