Reis naar centerparcs nature villages @paris

Al een aantal jaar gaan we met enkelen van de pass naar centerparcs op reis voor een midweek. Nu gaan we volgend jaar weer naar centerparcs. We gaan naar centerparcs villages nature@paris. Dat park ligt bij marnée valee, in de buurt van euro disney.

Wanneer: van maandag 30 maart tot en met vrijdag 3 april 2020. Het vervoer gaan we nog bekijken. Ikzelf rijd met de auto met het gerief. Je kan ook de trein nemen en dan bus 47 nemen naar centerparcs.

Kostprijs: 280 euro

Je geeft aan mij 280 euro voor huur huisje, zwemmen plus een activiteit, drinken in het huisje, avond eten in het huisje (een of twee keer gourmet en een keer spaghetti), ontbijt, middagmaal in het huisje.

We logeren in een vip huis met sauna en bubbelbad.Ik zal ook de optie broodjes aan huis nemen.

Je moet nog zeker geld reserveren voor andere activiteiten, een etentje buiten het huis en vervoer. We gaan normaal een dagje naar parijs. De eiffeltoren, de notre dame, het louvre, … Normaal eten we dan in parijs zelf s avonds. Dat is op eigen kosten dan.

Activiteiten:

In centerparcs kan je zwemmen, bowlen, mini-golfen, kano verhuur, waterfietsen, boogschieten, naar disneyland gaan, laser game,

Als je mee wil gaan, gelieve in te schrijven voor 15 september. Je betaalt 75 euro bij inschrijving, de rest rond januari a februari.

Groeten

Mieke Van Havere

Gsm 0479 84 81 34

E-mai: miekepass@hotmail.com