Praatavond Pas(s) Roeselare

Welke aspecten van je autisme zijn zichtbaar en welke niet?

Woensdag 29 mei 2024, 19 tot 21 uur

Tijdens deze praatavond komt er niet 1 thema rond autisme aan bod maar gaan we verschillende aspecten rond autisme aan bod laten komen. De sociale communicatieve, motorische problemen van je autisme zijn zichtbaar. De mentale, emotionele problemen zoals moeite met plannen, geheugen, aandacht, initiëren van taken, impulscontrole, autopiloot, vermoeidheid zijn onzichtbaar. Hoe ga je daar zelf mee om? Hoe gaan anderen daar mee om? Opgelet, de praatavonden beginnen nu om 19 uur en eindigen om 21 uur. Ook is er nu een algemeen mail adres voor Pas(s) Roeselare.

TRAX; in repititieruimte 2 op de eerste verdieping, Traxweg 1, 8800 te Roeselare. Stap naar de linkerkant van het gebouw die deels open is en ga binnen langs de witte deur. Je stapt de korte gang door en neemt de trap naar de eerste verdieping.

Indien u op het domein TRAX niet kan parkeren is er in de omliggende straten ook parking alsook in de parking onder het station.

Voor (jong) volwassenen met een normale of hogere begaafdheid en met de diagnose autisme (of een vermoeden daarvan). Wij verwachten ook dat iedere deelnemer over een goede zelfredzaamheid beschikt. *

Deze activiteit is gratis. Dranken zijn te verkrijgen aan 1 euro.

Ja, voor maandag 27 mei 2024. Inschrijven via mail. Je krijgt een bevestiging binnen de 3 tot 5 werkdagen. Je kan ook inschrijven via de FB groep van Pas(s) Roeselare op het evenement dat aangemaakt wordt indien je daar lid van bent. Toegang op die groep wordt verleend na minstens één deelname aan een pass-activiteit van Pas(s) Roeselare of het auti-café.

Stuur jullie gsm nummer mee bij je inschrijving indien je dit nog niet deed of bij een eerste deelname. Kun je onverwachts niet aanwezig zijn laat dit weten per sms aub. Wie wat drempelvrees heeft of bij een eerste deelname is het mogelijk om 15 minuten eerder te komen.

Martine Noppe:    051 249498   0494 270019

Dries Denys:    0496 938967

passroeselare@gmail.com

Mensen met een vergelijkbaar communicatieniveau komen eerder tot verbinding en dat is de bedoeling van deze Pas(s) groep.