Plechtige opening Auti-café Anderlecht

Elke eerste zaterdag van de maand

Auti-café in Anderlecht

Plechtige opening op 5 februari

In ons café kom je samen met anderen om helemaal jezelf te zijn.

Je kan er ervaringen uitwisselen met anderen, praten over je persoonlijke interesses, of gewoon stilletjes volgen. Er wordt niets van je verwacht, we vinden het fijn dat je er bent. Wil je eventjes alleen zijn? Het café bestaat uit verschillende ruimtes, en er een ruime bovenverdieping waar je even helemaal alleen kan zijn.

De eerste keer zullen we waarschijnlijk willen praten over hoe we naar het café gekomen zijn. Met welke verwachtingen ben je gekomen? Op welke manier heb je je voorbereid? Waar zag je tegenop? Op welke manier ga je anders naar sociale initiatieven?

Het is de bedoeling om voor elke bijeenkomst een thema te kiezen, dat we samen zullen bepalen.

Voor wie wil, zullen er gezelschaps- en bordspelen zijn (go, schaken,…).

Voor wie?

Voor (jong)volwassenen met autisme of een vermoeden van autisme. Als je het moeilijk hebt om alleen te komen, mag je uiteraard iemand meenemen.

Het zou fijn zijn als je iets laat weten als je wil komen op het adres auticafe.anderlecht@gmail.com. Als je wil, mag je er ook kort iets vertellen over jezelf (vb. gevoeligheden, interesses).

Wanneer?

Elke eerste zaterdag van de maand, tussen 20.00 en 23.00.

Tot de zomervakantie zijn dat dus volgende data: 5 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni.  

Waar?

In het café van gemeenschapscentrum De Rinck (Dapperheidsplein 7, Anderlecht). Het is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (halte Sint-Guido)

Het café is het witte gebouw, de ingang is langs de mooie voordeur. Er  zal een affiche hangen met opschrift “Pas(s)groep”

Bij binnenkomst staan rechts de tafeltjes, links is de bar. Recht voor je is de trap naar de rustige bovenverdieping en de toiletten (er is een toilet voor rolstoelgebruikers op de koer).

Info en contact

We zijn vlot bereikbaar voor vragen en suggesties via mail: auticafe.anderlecht@gmail.com.