PAS(S) Roeselare – uitstap

Bezoek aan KOERS, het museum van de wielersport

Wat: In het KOERS museum staat de fiets centraal. Je maakt kennis met de velo in al haar veelzijdigheid. De stad Roeselare telt maar liefst 4 wereldkampioenen binnen de wielersport. Op de KOERS-zolder krijg je een uitgebreid antwoord op wat ‘KOERS’ nu eigenlijk is. KOERS is méér dan alleen competitie. KOERS is ook cultuur, wetenschap, oorlog, kermis, toewijding, emotie én commerce. Hier krijg je ook onvergetelijke wielermomenten in één knappe compilatiefilm te zien.

Wanneer: zaterdag 26 maart 2022, 13.30 uur tot 17 uur.

Waar: Koers, museum van de wielersport, polenplein 15, 8800 Roeselare.

We wachten op elkaar in de museumshop, dat is de ingang van het koersmuseum.

Prijs: Het ingangsticket en de kost van de gids worden betaald door de Pas(s) kas van Pas(s) Roeselare. Een drankje en een dessert kosten 6,5 euro.

Betalen voor 22 maart door 6,5 euro te storten op het rekeningnummer van Pas(s) Roeselare. B94 6529 2694 2614 met vermelding van KOERS.

Inschrijven: Voor 22 maart! Dit kan per mail naar BEIDE mail adressen en door tegelijkertijd het bedrag te storten. Vanaf heden kan je ook inschrijven op de facebook groep van Pas(s) Roeselare en Pas(s) West-Vlaanderen. Wel vermelden welk dessert je wil bij je drankje.

1. Pannenkoek met suiker.

2. Confituurtaart.

3. Rijsttaart.

Je krijgt altijd een bevestiging na je inschrijving!

Bijkomende nuttige informatie : Personen die de eerste keer inschrijven sturen altijd hun GSM nummer mee. Wat de corona regels op 26 maart zullen zijn is nog afwachten, hou je op de hoogte aub en hou je aan die regels. We starten stipt om 13.30 uur! Deelnemen is op eigen risico, de Pas(s) groep heeft geen ongevallenverzekering. Uw familiale verzekering dekt onze activiteiten. Kan je onverwachts niet aanwezig zijn laat dit weten per sms.