PAS(S) Roeselare praatavond

SLAPEN EN RUSTTIJDEN BIJ AUTISME

Wat:

Als je autisme hebt dan is de kans groot dat je ervaring hebt met slecht inslapen en/of doorslapen. Precies of je brein altijd alert is en je dit moeilijk kunt uitzetten. Mogelijks hebben we ook meer moeite met ontspannen en dat is nu juist nodig om tot rust te komen. Wat kan er helpen om te ontspannen?

Verder hebben we het over de biologische klok, melatonine en we proberen een code of manieren te zoeken om een overactief brein uit te zetten. 

We zullen geen ‘gouden tips’ meegeven maar je proberen op weg te helpen wat bij jou zou kunnen werken.

Wanneer:

Woensdag 22 februari 2023, start om 20 uur tot 22uur.

Waar:

TRAX; in repititieruimte 2 op de eerste verdieping, Traxweg 1, 8800 te Roeselare. Stap naar de linkerkant van het gebouw die deels open is en ga binnen langs de witte deur. Je stapt de korte gang door en neemt de trap naar de eerste verdieping.

Wegbeschrijving:

Indien u op het domein TRAX niet kan parkeren is er in de omliggende straten ook parking alsook in de parking onder het station.

Voor wie:

Voor (jong) volwassenen met een normale of hogere begaafdheid en met de diagnose autisme (of een vermoeden daarvan) en voldoende zelfredzaamheid.

Prijs:

Deze activiteit is gratis. Dranken zijn te verkrijgen aan 1 euro.

Inschrijven:

Ja, voor maandag 20 februari 2023. Inschrijven naar beide mail adressen hier vermeld. Je kan ook inschrijven via de FB groep van Pas(s) Roeselare op het evenement dat aangemaakt wordt indien je daar lid van bent. Toegang op die groep wordt verleend na minstens één deelname aan een pass-activiteit van Pas(s) Roeselare of het auti-café.

Bijkomende info:

Stuur jullie gsm nummer mee bij je inschrijving indien je dit nog niet deed of bij een eerste deelname. Kun je onverwachts niet aanwezig zijn laat dit weten per sms aub. Wie wat drempelvrees heeft of bij een eerste deelname is het mogelijk om 15 minuten eerder te komen.

Pas(s) verantwoordelijken:

Martine Noppe: martine.noppe1@telenet.be   051 249498   0494 270019

Dries Denys: driesdenys@gmail.com   0496 938967