PAS(S) Roeselare praatavond

woensdag 24 november 2021 (Opgelet, op 27 oktober gaat er ook nog een praatavond door.) Zie uitnodiging hieronder.

Dagindeling, structuur, planning, voorspelbaarheid, lijstjes,
evenwicht in activiteiten vinden

Werken met een planning zou meer structuur en rust geven aan mensen met autisme. Zo kan dit een handig hulpmiddel zijn om onnodige overprikkeling, chaos en verwarring te voorkomen. Ook kan dit een houvast bieden om op terug te vallen in tijden van crisis.
Wie al goede hulpmiddelen gevonden heeft om een planning bij te houden kan dit meebrengen. Ook wie een app gebruikt om een agenda of dagindeling te plannen.

Wanneer: woensdag 24 november 2021 startuur: 19u30 • einduur: 22u00

Waar: TRAX (gelegen bij het station van Roeselare) Traxweg 1 te Roeselare Stap naar de linkerkant van het gebouw die deels open is en ga binnen langs de witte deur. Je stapt de korte gang door en neemt de trap naar de eerste verdieping. Het eerste lokaal is genaamd ‘repititieruimte 2’ en daar gaat deze avond door.

Voor wie: Voor (jong) volwassen personen met een diagnose van autisme. (Of een vermoeden daarvan.)

Kostprijs: Jouw aanwezigheid tijdens de avond zelf is gratis. De meeste dranken zijn te verkrijgen aan 1€. Drankjes kan je kiezen aan het begin van de avond en tijdens de pauze.

Inschrijven: ja Voor: dinsdag 23 november 2021. Via mail naar beide vermelde mail adressen. U krijgt altijd een bevestiging. Kunt u onverwachts toch niet aanwezig zijn laat dit dan weten per sms. Zie bijgevoegde gsm nummers.

Bijkomende info: Hebt u nog meer vragen over deze of andere activiteiten mail gerust, wij antwoorden altijd. We houden ons aan de corona-regels die dan van toepassing zijn. Wie wat drempelvrees heeft of bij een eerste deelname is het mogelijk om 15 minuten eerder te komen. Deelnemen is op eigen risico, de Pas(s) groep heeft geen ngevallenverzekering. Uw familiale verzekering dekt onze activiteiten.

PAS(S)-verantwoordelijke(n): – Martine Noppe martine.noppe1@telenet.be 051 249498

0494 270019

– Dries Denys driesdenys@gmail.com 0496 938967

Wegbeschrijving: Op het domein TRAX kan u niet parkeren. In de omliggende straten is er parking alsook in de parking onder het station. Indien u met de fiets komt leg uw fiets vast met een extra slot, Roeselare is gekend voor vele fietsdiefstallen.