PAS(S) Roeselare praatavond


Grenzen in vriendschapsrelaties, partnerrelaties en seksualiteit

Vriendschappen en relaties is een belangrijk gegeven bij mensen onderling en ook bij personen met autisme. We gaan na wanneer dit vreugde brengt, wanneer het moeilijk loopt,wat de redenen daarvoor zijn, hoe het beter kan of hoe connecties met anderen comfortabeler kunnen. Ook gaan we na hoe we onze grenzen kunnen afbakenen in vriendschappen, relaties en seksualiteit. Indien het past in de gesprekken brengen we het ‘wheel of consent’ (wiel van instemming) ter sprake. Zo wordt je uitgenodigd om je bewust te worden van grenzen, ook respect te hebben voor de grenzen en de ruimte in te nemen voor dat wat jij graag wil en belangrijk vindt in het leven.

Wanneer: woensdag 27 oktober 2021 startuur: 19u30 • einduur: 22u00

Waar: TRAX (gelegen bij het station van Roeselare) Traxweg 1 te Roeselare Stap naar de linkerkant van het gebouw die deels open is en ga binnen langs de witte deur. Je stapt de korte gang door en neemt de trap naar de eerste verdieping. Het eerste lokaal is genaamd ‘repititieruimte 2’ en daar gaat deze avond door.

Voor wie? Voor (jong) volwassen personen met een diagnose van autsme. (Of een vermoeden daarvan.)

 Kostprijs: Jouw aanwezigheid tijdens de avond zelf is gratis. De meeste dranken zijn te verkrijgen aan 1€. Die staan gekoeld in de koelkast van TRAX. Drankjes kan je kiezen aan het begin van de avond en tijdens de pauze.

Inschrijven: ja Voor: dinsdag 26 oktober 21. Via mail naar beide vermelde mail adressen. U krijgt altijd een bevestiging. Kunt u onverwachts toch niet aanwezig zijn laat dit dan weten per sms. Zie bijgevoegde gsm nummers.

Bijkomende info: Hebt u nog meer vragen over deze of andere activiteiten mail gerust, wij antwoorden altijd. We houden ons aan de corona-regels die dan van toepassing zijn. Wie wat drempelvrees heeft of bij een eerste deelname is het mogelijk om 15 minuten eerder te komen. Deelnemen is op eigen risico, de Pas(s) groep heeft geen ongevallenverzekering. Uw familiale verzekering dekt onze activiteiten.

PAS(S)-verantwoordelijke(n): – Martine Noppe martine.noppe1@telenet.be 051 249498 0494 270019

– Dries Denys driesdenys@gmail.com 0496 938967

Wegbeschrijving: Op het domein TRAX kan u niet parkeren. In de omliggende straten is er parking alsook in de parking onder het station. Indien u met de fiets komt leg uw fiets vast met een extra slot, Roeselare is gekend voor vele fietsdiefstallen.