PAS(S) Roeselare

Herbekijken van TABOE, aflevering mensen met een autismespectrumstoornis

Wat: We kijken naar de aflevering van TABOE, met Philippe Geubels en de deelnemers Bart, Elise, Steven en Valerie. Samen met zijn vier gasten tast hij de grenzen van de humor af om zo de taboethema’s bespreekbaar te maken. Bart (36), Elise (33), Steven (31) en Valerie (32) zijn een week lang de gasten van Philippe Geubels in deze aflevering. Tijdens lange gesprekken en verschillende activiteiten vertellen zij hoe het is om te leven met ASS. Daarnaast tonen de vier gasten ook hoe ASS wel degelijk een spectrum is. Nadat we de aflevering bekeken hebben gaan we in gesprek met de groep over wat we als herkenbaar ervaarden en wat onez eigen obstakels en hindernissen zijn.

Wanneer: woensdag 27 april 2022 van 19uur30 tot 22 uur.

Waar: TRAX; in repititieruimte 2 op de eerste verdieping, Traxweg 1, 8800 te Roeselare. Stap naar de linkerkant van het gebouw die deels open is en ga binnen langs de witte deur. Je stapt de korte gang door en neemt de trap naar de eerste verdieping.

Voor wie: Voor (jong) volwassenen met een normale of hogere begaafdheid en met de diagnose autisme (of een vermoeden daarvan) en voldoende zelfredzaamheid.

Prijs: Deze activiteit is gratis. De dranken zijn te verkrijgen aan 1 euro.

Inschrijven: Ja, voor maandag 25 april 2022. Indien je inschrijft per mail dan moet dit naar beide mail adressen hier vermeld. Je kan ook inschrijven via de FB groep van Pas(s) Roeselare en de FB groep van Pas(s) West-Vlaanderen waar er ofwel een evenement of een herinnering op zal staan van deze praatavond.

Bijkomende info: wie wat drempelvrees heeft of bij een eerste deelname is het mogelijk om 15 minuten eerder te komen. Deelnemen is op eigen risico, de Pas(s) groep heeft geen ongevallenverzekering. Uw familiale verzekering dekt onze activiteiten. Indien je onverwachts niet aanwezig kunt zijn laat dit weten per sms.

Pas(s) verantwoordelijken:

Martine Noppe martine.noppe1@telenet.be 051 249498 0494 270019

Dries Denys driesdenys@gmail.com 0496 938967