PAS(S) Roeselare

Kennismaking met yoga met daarna een moment van napraten

https://happy-yoga.be/

Hilde werkte jaren als opvoedster bij volwassenen met beperkingen. Haar interesse in yoga is altijd heel groot geweest en zij volgde veel yoga opleidingen in yoga scholen. Sedert 2017 is zij volledig zelfstandig yoga docente en masseur. Ook is zij ondertusen Mind-Walk trainster voor volwassen en kids in de natuur. Zij wil vooral dat alles wat zij doet een bijdrage mag zijn aan het geluk van anderen.

Wanneer: donderdag 17 februari 2022, startuur: 20.00 uur, einduur: 22.00 uur.

Waar: TRAX atelier 2 op de eerste verdieping, traxweg 1 te Roeselare.

Wegens de nodige afstand die moet behouden worden kunnen er maximum 10 personen inschrijven voor deze activiteit. Een raam zal geopend worden voor de nodige luchtverversing. Ook is er een CO2 meter aanwezig in de ruimte. Ontsmetting is voorzien.

Voor wie: Voor (jong) volwassenen met een diagnose van autisme of een vermoeden daarvan.

Kostprijs: Deze activiteit is gratis. De meeste dranken zijn te verkrijgen aan 1 euro.

Inschrijven: Ja, voor dinsdag 15 februari 2022, inschrijven per mail naar BEIDE mail adressen. Indien je ingeschreven bent en toch niet aanwezig zult zijn laat dit dan weten per sms. Dan kunnen wij andere personen laten deelnemen aan deze yoga sessie mocht er een wachtlijst opgesteld worden voor deze activiteit.

Bijkomende info: yoga matjes zullen aanwezig zijn. Deelnemers brengen een dekentje en kussen mee voor de eindontspanning en eventueel ter ondersteuning van de rug. Zorg voor soepele aangename kledij. Wij houden ons aan de corona-regels die dan van toepassing zijn. Wie wat drempelvrees heeft of bij een eerste deelname is het mogelijk om 15 minuten eerder te komen. Deelnemen is op eigen risico, de Pas(s) groep heeft geen ongevallenverzekering. Uw familiale verzekering dekt onze activiteiten. Indien de coronamaatregelen terug strenger worden en deze activiteit niet kan doorgaan verwittigen wij iedereen die ingeschreven is. Stuur daarom ook julle GSM nummer mee bij je inschrijving indien je dit nog niet deed. Draag een mondmasker bij het binnenkomen en bij het rondlopen.

PAS(S) verantwoordelijken:

Martine Noppe martine.noppe1@telenet.be 051 249498 0494 270019

Dries Denys driesdenys@gmail.com 0496 938967

Wegbeschrijving: je kan niet parkeren bij TRAX. Er is een parking onder het station en in de omgeving van TRAX in de Beversesteenweg. Stap naar de linkerkant van het gebouw die deels open is en ga binnen langs de witte deur. Je stapt de korte gang door en neemt de trap naar de eerste verdieping. Ga binnen langs de eerste deur die u ziet.