PAS(S) Meetjesland geocaching

Onze activiteiten draaien rond lotgenotencontact voor mensen met (een vermoeden van) autisme met een normale begaafdheid.
Om eens in een andere omgeving met elkaar kennis te maken gaan we geocachen.
Tijdens het geocachen kunnen we kennis maken met elkaar en kunnen we steun vinden bij elkaar.
Dus enerzijds is er het ‘speurende’ aspect anderzijds is er ook een luisterend oor en de erkenning en kan je vanuit de eigen ervaring uitwisselen hoe met gelijkaardige situaties wordt omgegaan.

Wat is Geocaching?
Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht waar digitaal en de real world elkaar tegenkomen. Geocachen is een schatzoektocht op basis van GPS coördinaten. Via deze coördinaten en je GPS (of smartphone) kan je aan de slag gaan met geocachen. Naar wat je op zoek gaat tijdens het geocachen is steeds een raadsel, en dat is juist het leuke van deze mooie buitensport. Maar uiteraard krijg je wel wat hulp via zaken die in de geocache listing staan zoals de geocache grootte, de geocache attributen en sommige geocache beheerders kiezen ervoor om een hint mee te geven die in Geocaching geheimschrift (ROT13) op de website staat. Meer info nodig? https://geocachen.be/geocaching/

Wanneer: zaterdag 24 september 2022 – startuur: 09.00 uur – einduur: 12.00 uur

Waar: afspraak aan parking parochiekerk Sint-Antonius – Balgerhoeke – 9900 Eeklo

Voor wie? voor mensen met (een vermoeden van) autisme en hun familie en/of vrienden.

Kostprijs: gratis

Inschrijven: niet verplicht maar wordt wel geapprecieerd. Dit kan via patricia.geltmeyer@hotmail.com

Bijkomende info: iedereen is welkom ook als je niet weet of je veel bij te dragen hebt of even wil kennismaken. Contacteer me gerust indien je meer informatie wenst. Deelnemen is op eigen risico. De PAS(S) groep heeft geen ongevallenverzekering afgesloten voor deze activiteit. Uw familiale verzekering dekt de deelname.

PAS(S)-verantwoordelijke: Patricia Geltmeyer – info via Patricia.Geltmeyer@hotmail.com