PAS(S) Auti-ladies

Deze avond wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen. Personen die te laat waren om in te schrijven kunnen zeker aansluiten bij de praatavond van 27 oktober die hetzelfde thema behandeld. (Om de uitnodiging te zien klik in de rechterkolom op Pas(s) Roeselare).

Grenzen in vriendschapsrelaties, partnerrelaties en seksualiteit.

Vriendschappen en relaties is een belangrijk gegeven bij mensen onderling en ook bij personen met autisme. We gaan na wanneer dit vreugde brengt, wanneer het moeilijk loopt,wat de redenen daarvoor zijn, hoe het beter kan of hoe connecties met anderen comfortabeler kunnen. Ook gaan we na hoe we onze grenzen kunnen afbakenen in vriendschappen, relaties en seksualiteit. Indien het past in de gesprekken brengen we het ‘wheel of consent’ (wiel van instemming) ter sprake. Zo wordt je uitgenodigd om je bewust te worden van grenzen, ook respect te hebben voor de grenzen en de ruimte in te nemen voor dat wat jij graag wil en belangrijk vindt in het leven.

Wanneer: donderdag 14 oktober 2021 startuur: 19u30 • einduur: 22u00

Waar: TRAX (gelegen bij het station van Roeselare) Traxweg 1 te Roeselare Stap naar de linkerkant van het gebouw die deels open is en ga binnen langs de witte deur. Je stapt de korte gang door en neemt de trap naar de eerste verdieping. Het lokaal op de einde van de gang is waar deze avond doorgaat.

Voor wie? Voor (jong) volwassen vrouwen met een diagnose van autisme. (Of een vermoeden daarvan.)

 Kostprijs: Jouw aanwezigheid tijdens de avond zelf is gratis. De meeste dranken zijn te verkrijgen aan 1€. Die staan gekoeld in de koelkast van TRAX. Drankjes kan je kiezen aan het begin van de avond en tijdens de pauze.

Inschrijven: ja Voor: maandag 11 oktober 21. Via mail naar vermeld mail adres. U krijgt altijd een bevestiging. Kunt u onverwachts toch niet aanwezig zijn laat dit dan weten per sms. Zie bijgevoegd gsm nummer.

Bijkomende info: Hebt u nog meer vragen over deze of andere activiteiten mail gerust, wij antwoorden altijd. We houden ons aan de corona-regels die dan van toepassing zijn. Wie wat drempelvrees heeft of bij een eerste deelname is het mogelijk om 15 minuten eerder te komen. Deelnemen is op eigen risico, de Pas(s) groep heeft geen ongevallenverzekering. Uw familiale verzekering dekt onze activiteiten.

PAS(S)-verantwoordelijke: Martine Noppe

martine.noppe1@telenet.be 051 249498 0494 270019

Wegbeschrijving: Op het domein TRAX kan u niet parkeren. In de omliggende straten is er parking alsook in de parking onder het station. Indien u met de fiets komt leg uw fiets vast met een extra slot, Roeselare is gekend voor vele fietsdiefstallen.