Nieuw gratis initiatief: Ikigai

Zie datums in de tekst onderaan.

Ben je een hoogbegaafde/meerbegaafde vrouw (20-40j.) uit regio Kortrijk/Kuurne?
Kreeg je (al dan niet) zoals ik pas laat een diagnose ASS, ADHD, PTSS, CVS, fibro,…?
Ben je gevoelig, vermoeid, heb je een slechte concentratie of loop je tegen grenzen aan?
En zou je graag lotgenoten ontmoeten?

Vanuit mijn eigen ervaring en kennis als orthopedagoog start ik binnenkort een kosteloos initiatief “Ikigai”…

Wat?

We willen een warme plek zijn waar jong kinderen (0-7j.) en/of meerbegaafde vrouwen (20-40j.) elkaar kunnen ontmoeten in hun zoeken naar meer rust, balans en verbinding. Dit doen we via een GRATIS gevarieerd en rijk aanbod, waarin zowel vrije ontmoetingsmomenten als gerichte activiteiten een plaats krijgen.

Wie weet ontdek je op die manier wel jouw ‘ikigai’. Dit is het Japanse geheim voor een lang, gezond en gelukkig leven. Het verenigt waar je van houdt, waar je goed in bent, wat de wereld nodig heeft, waar je voor betaald kan worden. Je ‘ikigai’ maakt het mogelijk om naar de toekomst te blijven kijken, zelfs als je door een moeilijke tijd gaat.

Link van de facebookgroep:
https://www.facebook.com/groups/1436043300129927/

Voor wie?
Meerbegaafde vrouwen (20-40j), al dan niet met bijkomende diagnose zoals ASS, ADHD, Burn-out,… Soms ook voor kinderen van 0-7jaar, dat hangt af van het evenement.

Waar?
Groenstraat 18, 8520 Kuurne

Wanneer?
Zie evenementen bv. ontmoetingsmoment voor vrouwen op zondag 12/12 tussen 14u15-16u45 (zonder kinderen) of spel- en ontspanningsmoment op woensdag 29/12  tussen 13u-15u30 (vrouwen, maar ook kinderen tussen 0-7j. welkom).

Opgelet: graag ten laatste 1 week vooraf op aanwezig zetten op het evenement op facebook. Komen er ook kinderen mee? Dan graag vermelden in het evenement welke leeftijd a.u.b.

Vragen of meer info?
Contacteer me via messenger (Jessie Wauters), nottebaert-wauters@hotmail.com of 0498/04 84 54.