Namiddag met gezelschapsspelen

Wat: 

Gezelschapsspelen namiddag of gezellig samenzijn voor een babbeltje.

Planning van deze namiddag:
– 15 uur tot 17.30 uur: gezelschapsspelen
– 17.30 uur tot 18 uur: afronding gezelschapsspel
– 18 uur tot 19 uur: eten van belegde sandwiches met een drankje.

Wanneer: 

Zaterdag 29 oktober van 15 uur tot 19.30 uur.

Waar: 

RSL oppost, Brugsesteenweg 44 te Roeselare. RSL oppost is de oude BPost site van Roeselare die nu ingericht is als het gebouw waar de kringwinkel is en ook plaats is voor een aantal verenigingen. Je moet in atelier 2 zijn, dit is op het eerste verdiep bereikbaar met de trap of met de lift.

Voor wie: 

Voor (jong) volwassenen met een normale of hogere begaafdheid en met de diagnose autisme (of een vermoeden daarvan) en voldoende zelfredzaamheid.

Prijs:

 4 euro, drank en belegde sandwiches in de vooravond inbegrepen. Te betalen bij aankomst.

Inschrijven: 

Ja, voor 27 oktober 2022. Inschrijven per mail. Je kan ook inschrijven via de FB groep van Pas(s) Roeselare en de FB groep van Pas(s) West-Vlaanderen waar er een evenement zal aangemaakt worden.

Bijkomende info: 

Wie wat drempelvrees heeft of bij een eerste deelname is het mogelijk om 15 minuten eerder te komen. Later toekomen of eerder vertrekken is toegelaten maar laat dit dan op voorhand weten. Deelnemen is op eigen risico, de Pas(s) groep heeft geen ongevallenverzekering. Uw familiale verzekering dekt onze activiteiten. Breng zeker gezelschapsspelen mee als je die in bezit hebt.

Bijkomende info locatie/parkeren:

Je kan parkeren in de omliggende straten of op de verschillende parkings van Roeselare, De Munt, De Wallenparking of de Moermanparking. Onder het station is er ook een grote parking. RSL op post is op wandelafstand vanaf deze parkings.

Pas(s) verantwoordelijken:

Martine Noppe martine.noppe1@telenet.be 051 249498 0494 270019

Dries Denys driesdenys@gmail.com 0496 938967