centerparcs reizen

-eind september gaan we een midweek naar centerparcs les ardennes in de ardennen. er is nog plaats voor drie personen. het kost 300 euro per persoon

-volgend jaar zouden we begin juli naar centerparcs gaan. ofwel de vossemeren of wel terhilss resort in de limburg. dan zal de prijs iets meer dan 300 euro zijn aangezien het in de grote vakantie is.

Uitstap efteling

Normaal gezien gaan we op paasmaandag 18 april een dagje naar de efteling. ik zal een paar tickets in mindering hebben aangezien ik verjaar in februari. normaal kost ticket rond de 38 euro. We vertrekken om 9u in gent, aan carrefour oostakker en om 9u45 aan station sint-niklaas achterkant. wie meerijd met iemand zal 15 euro extra moeten betalen voor de benzine en het parkingticket. meer informatie: miekepass@hotmail.com. coronapas is verplicht bij de efteling.

Centerparcs reis

hallo iedereen,

dit jaar gaan we ook naar centerparcs van maandag 26 september tem vrijdag 30 september naar centerparcs les ardennes in vielsalm. kostprijs is rond de 275 a 300 euro voor huur huisje, drank in het huisje, eten in het huisje plus twee keer buffet gaan eten in centerparcs, zwemmen en 1 activiteit. de vereiste is wel dat je vrij zelfstandig bent en zelf je kan aan en uitkleden. men kan nog altijd inschrijven bij miekepass@hotmail.com. er is nog plaats voor zes personen. ook is het belangrijk om een coronapass te hebben. is verplicht voor het zwemmen en het eten.