Er is nog een plaats vrij voor centerparcs 8 tem 12 november te limburg

hallo iedereen,

er is nog een plaatsje vrij voor centerparcs. we gaan van 8 tem 12 november. het kost 325 euro voor zwemmen, huur huisje, eten en drinken in het huisje, … vervoer, 1 keer uithuis eten, andere activiteiten is nog apart te betalen daar. ik schat nog een 100 euro meenemen zakgeld voor die week. we kunnen daar zwemmen, mini-golfen, wandelen, gezelschapsspelletjes spelen, …

Centerparcs reis limburg

We gaan normaal gezien ook elk jaar naar centerparcs. Onder voorbehoud gaan we dit jaar van 8 tem 12 november naar centerparcs in de limburg. het is een nieuw park dat we gaan uit proberen. Dit is de omschrijving van het park:

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

OPENING MEDIO 2021. Voel Terhills Resort met al je zintuigen, een kleinschalig premium resort waar luxe en natuur hand in hand gaan met stijlvolle cottages aan het water. Pal naast Nationaal Park Hoge Kempen. De omgeving nodigt je uit om te shoppen, te relaxen in de wellness of te waterskiën.

  • 2,5 km van Maasmechelen
  • 18 km van Maastricht
  • 40 km van Hasselt
  • 45 km van Aken

Het kan nog wel verplaatst worden naar jaar 2022 door corona. De prijs is 325 euro per persoon voor het huren van het vip huisje, drank in het huisje, ontbijt, middagmaal en drie keer avondeten, zwemmen. Het is een viphuisje met alle comfort. Neem nog wel wat geld mee voor een keer avondeten, als we drinken of eten in de cafetaria van centerparcs en vervoerskosten.

Er kan nog 1 of 2 personen mee