Uitnodiging PAS(S) praatavond op 25 september 2019

Elkaar-beter-leren-kennen-avond via de stoel
Daar we met een aantal nieuwe mensen in de groep zijn houden we een kennismakingsavond. Eén groepslid kan op de versierde stoel gaan zitten. De andere groepsleden kunnen om de beurt een vraag stellen over de familie, hobby’s, favoriete muziek, lievelingseten, enz. Degene die in de stoel zit bepaalt zelf welke vragen hij beantwoordt en welke niet. Hij kan een voor hem vervelende vraag overslaan door te zeggen: ‘volgende vraag’. Ter inspiratie zullen er kaartjes aanwezig zijn met voorbeeldvragen. In het tweede deel van de avond gaan we na hoe iedereen de afgelopen vakantiemaanden beleefd heeft. Eerder postiief of negatief? Of hoe zou je het anders kunnen doen indien je het anders zou willen?
Wanneer: woensdag 25 september 2019
startuur: 19u30 • einduur: 22u00
Waar: VZW Victor
Onze-Lieve-Vrouwemarkt 6 8800 Roeselare
Er is een grote parking voor het gebouw.
Voor wie? Voor (jong)volwassen personen met een normale of hogere begaafdheid met een diagnose van autisme of een vermoeden daarvan.
Kostprijs: Wat kleingeld voor een drankje. (niet verplicht)
Inschrijven: ja
Voor: maandag 23 september 19
Inschrijven per mail of sms.
Bijkomende info:
Indien wat drempelvrees kan je een 10-tal minuutjes eerder komen. Wij zijn aanwezig omstreeks 19.15 uur.
PAS(S)-verantwoordelijke(n):
Martine Noppe martine.noppe@proximus.be 051 249498 0494 270019

Data PASS praatavonden 2019

Deze gaan steeds door in het gebouw van VZW Victor, Onze-Lieve-Vrouwemarkt 6 8800 te Roeselare.

  • woensdag 25 september
  • woensdag 30 oktober
  • woensdag 27 november
  • in december wordt er mogelijks een activiteit georganiseerd ipv een praatavond

Welkom bij PAS(S) Roeselare!

Email

Martine Noppe: martine.noppe@proximus.be

Over ons

Wij zijn PASS Roeselare die opgestart is in oktober 2015. We komen maandelijks samen en dit altijd de laatste woensdag van de maand van 19u30 tot 22 uur. We vullen de avond met een praatthema of we doen een activiteit zoals een wandeling, gezelschapsspelen of een bowlingavond. Je kunt andere mensen met een autisme-diagnose leren kennen en tips en tricks van elkaar opsteken.

De praatavonden gaan steeds door bij VZW-Victor, Onze-Lieve-Vrouwemarkt 6 te Roeselare. Voor dit gebouw is er een grote parking waar je vlot kunt parkeren. De activiteiten gaan door op andere plaatsen. Je kunt de uitnodigingen krijgen van de PASS-groep door je lid te maken van de VVA Gent.