PASS Mol

Wat?

PASS Mol is een groep van volwassenen met (of een vermoeden van) autisme met een normale of hoge begaafdheid die maandelijks op de derde vrijdag van de maand samenkomt voor een praatavond en op de eerste zondag voor een gezellig auticafé.

Wat doen we?

Op vrijdagavond praten we over allerlei onderwerpen naargelang de interesse van de aanwezigen. Je kan er met deelgenoten praten over je vragen, twijfels en ervaringen in verband met autisme. Wij zijn echter geen professionele therapeuten en hebben dus ook niet overal een antwoord op.

Op Zondag namiddag is het de bedoeling dat je in een ontspannen autivriendelijke omgeving mensen kunt ontmoeten om samen iets te drinken. Het hoofddoel is aangename vrijetijdsbesteding bevorderen. Niets moet, bijna alles kan. Een plaats waar een gesprek over koetjes en kalfjes meer dan waarschijnlijk over veehouderij gaat. Je mag een niet autistische vriend, familie, begeleider meebrengen.

Waar en wanneer op vrijdag?

Tijdstip:  Elke derde vrijdag  van de maand van 19:00u tot 21:15u.
Locatie:  Diensten centrum Ten Hove, Jakob Smitslaan 28A, Mol.(51.1872269028227, 5.109399387058587), 700m van het station Mol.
Parking via Jakob Smits laan. Volg de wegwijzers naar Ten Hove. Ga de hoofdingang van de RVT binnen. Na de schuifdeur kom je aan de balie. Ga rechts, onder het bordje polyvalente zalen, de gang in.

Waar en wanneer op zondag?

Tijdstip:  Elke eerste zondag van de maand, behalve in juli en augustus van 14:00u tot 17:00u.
Locatie:  Het oud gemeentehuis van Balen Vaartstraat 29, 2490 Balen, De ingang is langs de rechterkant van het gebouw. Ga de trap op naar het eerste verdiep (er is ook een lift).
400m van het station Balen.

Info

Heb je vragen over PASS Mol dan kan je mailen naar passmol@posteo.de
Wil je meer weten over autisme activiteiten in Balen en omstreken neem dan een kijkje op de website van Caleidoscoop.

Wil je graag een maandelijks overzicht gemaild krijgen van de activiteiten van de verschillende PASS-groepen in Vlaanderen? Stuur dan een mailtje naar vva@autismevlaanderen.be.

Hopelijk tot binnenkort!