PASS Hasselt

ACTUELE INFO vind je op
www.facebook.com/pass.hasselt.3

Wat?

Een PASS-groep is een groep van volwassenen met (een vermoeden van) autisme met een normale of hoge begaafdheid die op regelmatige tijdstippen samenkomt. Bij PASS-Hasselt organiseren we elke maand een praatnamiddag en om de paar maanden maken we ook wel eens een natuurwandeling.

Wat doen we?

We praten over allerlei onderwerpen naargelang de interesse van de aanwezigen. Meestal zijn we met een groepje van 5 à 10 mensen. Je kan er met deelgenoten praten over je vragen, twijfels en ervaringen in verband met autisme of gewoon een gezellige tijd samen doorbrengen. We proberen ook wel om de dingen langs de positieve kant te zien. Wij zijn echter geen professionele therapeuten en hebben dus ook niet overal een antwoord op.

Waar en wanneer?

PASS-Hasselt komt telkens de laatste zaterdag van de maand van 14 tot 17u samen in zaal De Ookerbij in de Schoolstraat 40 in Hasselt. Deelname is gratis.

Wie last heeft van drempelvrees mag een kwartiertje eerder komen om al wat te wennen en kennis te maken.

Info

Wil je graag een maandelijks overzicht gemaild krijgen van de activiteiten van de verschillende PASS-groepen in Vlaanderen? Stuur dan een mailtje naar ann@autismevlaanderen.be.

En op www.facebook.com/pass.hasselt.3 vind je steeds de meest actuele informatie over PASS-Hasselt.

Contact

Je kan ons bereiken op passhasselt@gmail.com.

Hopelijk tot binnenkort!