wijziging reizen 2024

hallo iedereen,

de enigste reis die nu al vastligt is naar hotel vayamundo in oostende. we zouden gaan van vrijdag 18 oktober tem maandag 21 oktober. de prijs in half pension zal tussen de 170 a 200 euro zijn voor in appartementen te verblijven. het hangt er ook vanaf of er veel mensen willen alleen slapen want zijn appartementen met twee slaapkamers en een zetelbed in de living. bij dat bedrag zit er ook al tien euro inbegrepen voor boodschappen (fruit, drank, koffie, … in het appartement). je kan vanaf januari inschrijven.

over een tweede reis is er nog niets beslist.

Uitleg middeleeuws ontbijt 23/07

Eindelijk is het weer zo ver: het Middeleeuws Ontbijt is terug. Tijdens de Gentse Feesten kan je vanaf 15 tot 23 juli dagelijks aanschuiven voor ontbijt. De vroege vogels kunnen om 8u30 al ontbijten, maar ook zij die liever wat uitslapen kunnen een ontbijtje meepikken – zolang ze aanwezig zijn voor 11u30. 

Welk ontbijt kies jij? Kies tussen een arm ontbijt, een rijk ontbijt of een ontbijt bij Lieven Bauwens. Voor kinderen is er een ontbijt op maat! 

Arm ontbijt
Roggebrood, roggebrood met krenten, kaas, gekookt ei, honing, mosterd, smout met kaantjes en boter. Prijs € 11,5 (incl. één drankje)
Rijk ontbijt
Wit tarwebrood, roggebrood, roggebrood met krenten, gekookte hesp, hoofdvlees, kaas, gekookt ei, honing, mosterd, smout met kaantjes en boter. Prijs € 13,5 (incl. één drankje)
Ontbijt bij Lieven Bauwens
Croissant, boterkoek, wit tarwebroodje, platte kaas met bruine suiker, twee soorten confituur, paté en zwarte chocolade. Prijs € 13,5 (incl. één drankje)
Kinderontbijt
Chocoladekoek, een snede wit brood ‘in soldaatjes’, een zachtgekookt eitje, een brokje chocolade, een potje met aardbeienconfituur en een potje honing. Prijs € 6 (incl. één drankje) 

Dranken: koffie, thee, karnemelk, appelsap, chocomelk, tafelbier: €2, trappist: €4

Tot dan!