pass actief gent bowlen

er is nog plaats om op 26 maart mee te gaan bowlen. We bowlen van acht tot negen uur. Kostprijs hangt af van aantal deelnemers. Twee banen kost 70 euro.

daarvoor gaan we nog eten bij the Celtic Towers, iris pub, wie wil. Zal rond de 25 euro zijn voor te eten en eentje te drinken.

voor in te schrijven, miekepass@hotmail.com

Reizen pass

Volgend jaar in 2023 gaan we ook twee keer op reis met pass.

De eerste reis is van vrijdag 16 juni tem maandag 19 juni naar vayamundo in oostende. vayamundo is een hotel waar we 1 of 2 appartementen hebben en waar we het ontbijt en avondmaal nuttigen in buffetvorm (eten plus drank). de prijs zal rond de 120 a 140 euro per persoon zijn. ook centjes meebrengen voor het middagmaal en eventueel uitstap en iets gaan drinken.

De tweede reis is naar landal het vennebos in nederland. van maandag 20 tem 25 november 2023. het is in de buurt van eindhoven. de prijs is rond de 180 a 200 euro voor huur huisje, zwemmen, drie avondmalen, vier middagmalen, vier ontbijten, fruit, chips, koffie, drank in het huisje. we gaan ook buitenshuis iets eten wat dan buiten de 180 a 200 euro valt. we verblijven daar in 1 huis of 2 huisjes. het is ook in de buurt van de efteling, een dierentuin, …

voor meer informatie: miekepass@hotmail.com

centerparcs reizen

-eind september gaan we een midweek naar centerparcs les ardennes in de ardennen. er is nog plaats voor drie personen. het kost 300 euro per persoon

-volgend jaar zouden we begin juli naar centerparcs gaan. ofwel de vossemeren of wel terhilss resort in de limburg. dan zal de prijs iets meer dan 300 euro zijn aangezien het in de grote vakantie is.

programma zomer

-2 juli: knabbel en babbel

-15 juli: gentse feesten: muziek en lichtklankspel gaan bekijken

-22 juli: cinema en daarna gentse feesten, de 90’s party bezoeken

-15 augustus: kajakken, indien slecht weer poolen in de overpoort

-19 augustus: cinema

-28 augustus: uitstap naar zee: zandsculpturen en bloemenstoet