Nieuwe PAS(S)-groep: PAS(S) Gaming

PAS(S) Gaming is een nieuwe PAS(S)-groep die zich richt op mensen met een interesse in video games. De bedoeling van de groep is in de eerste plaats om samen online games te spelen, dit kan zowel competitief als coöperatief zijn. Daarnaast willen we ook een aantal fysieke activiteiten organiseren die relevant zijn voor de doelgroep, hierbij denken we aan een bezoek aan een museum over video games, Battlekart, escape rooms, board games, virtual reality etc. Uiteraard is iedereen welkom op deze activiteiten, ook als je zelf vindt dat je niet echt een interesse hebt in video games.

Voor de online gaming richten we ons (voorlopig) op pc-gaming via Steam. Via deze link kan je onze chatgroep vinden. Heb je zelf interesse om mee te helpen met organiseren van activiteiten binnen deze PAS(S)-groep, stuur dan een mail naar passgroepgaming@gmail.com.

17 december 2021: Kringgesprek Anders en beter?

Misschien ben je blij met je job,
Misschien ben je ben je ze grondig beu
Misschien ben je werkloos of ziek,
maar altijd stelt zich de vraag

Wat wil je in de toekomst anders dan vandaag (of bij je vorige job)?

Wat ging er goed, wat ging er fout en hoe kwam dat?
Welke rol speelden collega’s daarin en in hoeverre heb je die situatie zelf geschapen?
Wat kan je redelijkerwijs verwachten van de toekomst en hoe geef je die toekomst alle kansen?

31/10/’21: Muurklimmen

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

Graag in bijlage een bewijs van betaling toevoegen

Vorig jaar kon het muurklimmen helaas niet doorgaan door de 2e lockdown. Daarom gaan we dit jaar de activiteit opnieuw inplannen op de laatste zondag van oktober. Deze gaat door in de Blueberry Hill te Kortrijk.
Er wordt begonnen met een initiatieles van 1 uur over hoe je je moet beveiligen en daarna kunnen we voor de resterende tijd vrij klimmen op een 15 meter hoge klimmuur.
Als kledij wordt losse kledij aanbevolen zodat er vrij geklommen kan worden. Daarnaast ook nog goede indoorschoenen die goed aansluiten. Het nodige klimmateriaal voor beveiliging is in de prijs inbegrepen. Vanwege Corona is een mondmasker verplicht voor je te verplaatsen in de cafetaria, tijdens het klimmen zelf kan het mondmasker uitgedaan worden.

WANNEER
zondag 31 oktober 2021
van 13u tot ongeveer 16u

WAAR
Blueberry Hill
Oudenaardsesteenweg 343
8500 KORTRIJK

INSCHRIJVEN
Verplicht. Stuur voor 17 oktober ’21 een mailtje naar passkortrijk@gmail.com

Maximaal 10 personen!

PRIJS
Gratis
Tot en met tien personen schiet de kas voor. Echter wordt er wel een voorschot van € 18 gevraagd over te schrijven op rekeningnummer BE31 9734 0333 7855. Bij aanwezigheid wordt dit bedrag teruggestort. Extra consumpties zijn zelf te betalen!

VOOR WIE?
Voor personen met autisme met een normale begaafdheid en zelfredzaamheid

ORGANISATOR(EN)
Hein
passkortrijk@gmail.com