Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VR-game “The Break-in”

maart 23 om 6:30 pm tot 8:00 pm

€25

Op zaterdag 23 maart gaan we naar the Park voor een VR-game te spelen. We spelen het spel The Break-in.

In dit spel heeft een criminele organisatie een gewapende overval gepleegd op Crompton bank en beroofde de kluis in de bank. Nu is het aan ons en het Special Forces-team om uit te zoeken wat er is gestolen en de bende te onderscheppen. Laat ze niet ontsnappen met de buit!

We verzamelen in de caferaria van The Park om 18u30. Adres van afspraak: Stasegemsesteenweg 72, 8500 Kortrijk

Kostrpijs: €25 over te schrijven op rekeningnummer BE71 6512 1029 2669. We geven iedereen die meespeelt een korting van €20 vanuit onze kassa! Dit omvat een kort spel voor de bril en de VR-ervaring gewend te komen, het spel The Break-in (ongeveer 1 uur) en 2 dranken. Indien je over promotiecode beschikt, graag vermelden bij inschrijving.

Voor wie is de activiteit bedoeld? Voor mensen met autisme of een vermoeden ervan met normale tot hoge begaafdheid. Begeleiding toegestaan onder voorwaarden zie “meer informatie”.

Inschrijving

Inschrijving mogelijk t.e.m. 9 maart.

Activiteit onder voorbehoud van wijzigingen door reservatie bij The Park. Indien er meer inschrijven zijn dan het spel toelaat wordt er een ander spel gekozen. Ook tijdstip van reservatie kan wijzigingen door drukte bij The Park. Reeds ingeschreven personen worden persoonlijk op de hooghte gehouden van deze aanpassingen per mail.

Aangezien deze activiteit bedoeld is voor mensen met autisme mogen begeleiders niet meespelen met het spel en dienen hun consumpties zelf te betalen.

Gegevens

Datum:
maart 23
Tijd:
6:30 pm tot 8:00 pm
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,

Organisator

PAS(S) Kortrijk
E-mail
passkortrijk@gmail.com

Locatie

The Park Playground
Stasegemsesteenweg 72
8500 Kortrijk, België
+ Google Maps