Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PASS Meetjesland gaat naar Expo Lucien Van der Auwera : Sculpturen zonder kapsones

november 11, 2023 om 1:00 pm tot 7:00 pm

Gratis

Luciens beeldentaal is krachtig, universeel en veelzeggend. Er schuilen levenservaringen in, vaak geladen met een sarcastische ondertoon.
Zijn figuren geven zich bloot – letterlijk en figuurlijk. Veelal met een spanningsveld tussen tegenstellingen zoals zwak en sterk, liefde en lijden, geven en nemen, teder en meedogenloos.
Zijn kunst behoeft geen bijsluiter, noch grote woorden. Het is toegankelijk, bezield en zonder kapsones – precies zoals de maker zelf.

 

We gaan samen de tentoonstelling bekijken en afhankelijk van de wensen op dat moment kunnen we daarna samen ook nog wat bijpraten/iets drinken.

We spreken af op de parking van wijkgezondheidscentrum De Kring, Zuidmoerstraat 36 in Eeklo om samen te rijden op zaterdag 11 november om 13.00 uur.
We verwachten aan Bel air Willebroek te zijn om 14.15 uur. Daar kan je ook nog steeds aansluiten. Bel air, Mechelsesteenweg 102 in Willebroek

Heb je geen eigen vervoer, kan je perfect meerijden. Maar laat dit dan wel weten zodat we zeker met voldoende auto’s klaarstaan.
Pass.meetjesland@gmail.com of bel Fay op 0497 13 13 40.

 

Prijs: gratis of bijdrage voor brandstof

Voor wie? volwassenen met (een vermoeden van) autisme

Bijkomende info: iedereen is welkom ook als je niet weet of je veel bij te dragen hebt of even wil kennismaken. Contacteer ons gerust indien je meer informatie wenst. Deelnemen is op eigen risico. De PAS(S) groep heeft geen ongevallenverzekering afgesloten voor deze activiteit. Uw familiale verzekering dekt de deelname.

PAS(S)-verantwoordelijken: Patricia Geltmeyer en Fay Lema– info via PASS.Meetjesland@gmail.com

Gegevens

Datum:
november 11, 2023
Tijd:
1:00 pm tot 7:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://fb.me/e/9jcPR2mgA

Locatie

Bel air, Mechelsesteenweg 102 in Willebroek
Mechelsesteenweg 102
Willebroek, Antwerpen 2830 België

Organisator

PAS(S) Meetjesland
Telefoon
+32471035883
E-mail
patricia.geltmeyer@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator

Leave a Reply

 

 

Leave a Reply