Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD !!! PASS Kortrijk Spreeknamiddag 27/05/23

mei 27 om 2:00 pm tot 3:30 pm

Deze activiteit is jammer genoeg geannuleerd wegens onvoorziene omstandigheden :-/

Activiteit PASS Kortrijk Spreeknamiddag op zaterdag 27 mei 2023

We hebben het deze keer over alles wat jou als autistisch persoon bezighoudt. Breng gerust iets mee om jezelf te verduidelijken of om iets te tonen aan de mensen waarop je trots bent. De bedoeling is een luchtig en open gesprek te hebben onder gelijkgestemden.

Wanneer: zaterdag 27 mei 2023
startuur: 14u00 • einduur: 15u30

Waar: Spelotheek De Stroom Sint-Janslaan 1 8500 KORTRIJK
Met de auto : nabije ondergrondse betalende parking is: K in Kortrijk.
Met de trein : De Stroom ligt op slechts een halve kilometer van het station van Kortrijk

Voor wie? Voor (jong)volwassenen met een (vermoeden van een) diagnose van autisme. We verlangen zelfredzaamheid, d.w.z. dat mensen zelf vlot tot aan de locatie van het evenement geraken en daar ook zelfstandig kunnen aan deelnemen.

Kostprijs: Gratis
Inschrijven: ja
Voor: woensdag 24 mei 23
Verplicht, via passkortrijk@gmail.com Om subsidies van de stad te ontvangen vragen wij jullie naam en woonplaats. Met deze gegevens wordt verder niets gedaan en ze worden in geen enkel bestand opgeslagen.

Bijkomende info: Geef bij inschrijven je naam en voornaam door en de plaats waar je woont. Graag ook je gsm-nummer, dat enkel in geval van nood zal worden gebruikt. Indien dit je eerste keer is, mag je gerust een vertrouwenspersoon meenemen naar de praatnamiddag. Ook indien je wat drempelvrees hebt, kan je een kwartier vroeger dan de rest toekomen. Laat ons dat dan liefst op voorhand weten zodat wij voorbereid zijn op jouw vroege komst. PASS Kortrijk werkt enkel met vrijwilligers en heeft geen eigen verzekering. We komen dus niet tussen bij eventuele diefstal, ongevallen of schades.

PAS(S)-verantwoordelijke(n): Femke en Ozzie passkortrijk@gmail.com

Gegevens

Datum:
mei 27
Tijd:
2:00 pm tot 3:30 pm

Locatie

Speelotheek De Stroom
Sint-Janslaan 1
Kortrijk, 8500 België