Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PASS Kortrijk – Spijkerpad Lange Munte

september 30, 2023 om 2:00 pm tot 4:00 pm

Gratis
PASS Kortrijk 30/09/2023
Spijkerpad Lange Munte
Op zaterdag 30 september 2023 gaan we een deel van Hoog Kortrijk beter leren kennen. En hoe kan dat anders dan er rustig doorheen te wandelen. We doen het Spijkerpad, langs kleine voetgangerswegjes doorheen de wijk. Alle info voor deze wandeltocht staat online op https://www.kortrijk.be/spijkerpad. Zij die dat willen kunnen de fotozoektocht meedoen.
Het tempo ligt laag, zodat er zoveel mogelijk mensen kunnen mee wandelen. Voor zij die dat willen wordt er halverwege een rustpauze voorzien. Het volledige traject is ongeveer 5 km.
Voor wie is de activiteit bedoeld ?
Deze activiteit is bedoeld voor al diegene met (vermoeden van) autisme met voldoende zelfredzaamheid, die graag op een rustig tempo wandelen en rondkijken.
Datum PAS(S)-activiteit :
Sep 30, 2023
Startuur : 2:00 PM
Einduur : 4:00 PM
Naam locatie / plaats :
Bibliotheek op de Lange Munte
Beeklaan 81, 8500 Kortrijk
We spreken af op de parking van de bibliotheek aan mijn wagen (Nissan grijze camionette)
Prijs van deze activiteit:
Gratis, er is op het einde een drankje voorzien (spa, water, cola zero of ice tea), voorkeur door te geven bij inschrijving
Inschrijven is verplicht : ja
Inschrijving gebeurt per mail naar passkortrijk@gmail.com, met vermelding van “Spijkerpad”, naam en voornaam, GSM en gemeente, alsook je voorkeur van drankje. Deze gegevens worden enkele gebruikt voor de activiteit zelf, en voor de subsidies die we van Stad Kortrijk ontvangen.
Inschrijven vóór : Sep 27, 2023
Bijkomende nuttige informatie : Het is de bedoeling om een veilig sociaal gevoel te geven aan de deelnemers, daarom worden enkel mensen met (vermoeden van) autisme uitgenodigd tot deze wandeling.
Houd rekening met de weersomstandigheden (kledij en schoenen). In geval van té slecht weer wordt de wandeling uitgesteld tot een latere datum en worden de ingeschrevenen tijdig, ten laatste een dag ervoor, verwittigd per SMS. Geef daarom zeker je GSM-nummer mee bij inschrijving.
PASS Kortrijk is een vrijwilligersorganisatie voor en door mensen met (vermoeden van) autisme. Er is geen professionele begeleiding voorzien, en in geval van ongeval komt je eigen familiale verzekering tussenbeide.

Gegevens

Datum:
september 30, 2023
Tijd:
2:00 pm tot 4:00 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

Bibliotheek op de Lange Munte
Beeklaan 81
8500 Kortrijk, België
+ Google Maps