Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PASS Kortrijk – Heule fotozoektocht

augustus 3 om 2:00 pm tot 5:00 pm

Gratis
PASS Kortrijk, activiteit 3 augustus 2024
 
Heuleroute met fotozoektocht
Heule is een levendige gemeente met de marktplaats als kloppend hart Het standbeeld van Tineke heeft er een prominente plaats en het centrum heeft het uitzicht van een plein, met zitbanken en veel groen. Het groene centrum ligt dichtbij het Heulepark dat achter het Kasteel de allure heeft van een Engels landschapspark.
We maken een rustige wandeling van een 7-tal kilometer vanaf de marktplaats, door het stadspark en langsheen rustige wijken. Onderweg gebruiken we ons specifiek opmerkingsvermogen voor details door middel van een fotozoektocht, door PASS Kortrijk speciaal voor deze groep gemaakt. Een lekkere verrassing onderweg mag daarbij niet ontbreken, als jullie die vinden uiteraard ! Na het wandelen en rondspeuren gaan we onze dorst lessen in een van de gezellige cafeetjes op de marktplaats.
Wanneer: zaterdag 03 augustus 2024
startuur: 14u00 • einduur: 17u00
Waar: Heule
Marktplaats, Standbeeld Tineke
De marktplaats ligt in het centrum van Heule, parkeerplaatsen in de directe omgeving. Er zijn ook bushaltes (zie website De Lijn)
Voor wie? Voor alle volwassenen met (vermoeden van) autisme, met voldoende zelfredzaamheid.
Kostprijs: Gratis, drankje achteraf inbegrepen
Inschrijven: ja
Voor: 30/07/2024
Je bent ingeschreven na bevestiging van ontvangst van je mail, waarbij je “Fotozoektocht Heule”, je naam, je gemeente en je gsm-nummer vermeldt.
Bijkomende info:
– PASS Kortrijk is een vrijwilligersorganisatie voor en door mensen met (vermoeden van) autisme. Er is geen professionele begeleiding voorzien, en in geval van ongeval komt je eigen familiale verzekering tussenbeide.
– Bij heel slecht weer wordt overwogen om de activiteit te beperken tot het drankje en gezellig praten in de café op de markt
– Het gsm-nummer wordt enkel gebruikt voor deze activiteit en wordt niet doorgegeven aan derden.
PAS(S)-verantwoordelijke(n):
Goedroen
pass.kortrijk@gmail.com

Gegevens

Datum:
augustus 3
Tijd:
2:00 pm tot 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Heule
Marktplein
Heule, West-Vlaanderen 8501 België

Organisator

PAS(S) Kortrijk
E-mail
passkortrijk@gmail.com