Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paasfoor

april 23 om 4:00 pm tot 10:00 pm

Toegang tot de paasfoor is gratis, attracties zijn volgens eigen budget

Beste vrienden,

Dit jaar gaan we opnieuw naar de paasfoor. Je kan er proeven van de unieke sfeer van de Kortrijkse Paasfoor. De Paasfoor biedt voor elk wat wils. Zoals steeds vind je er een stevige mix van kleine en grote attractieve molens, traditionele smul- en snoepkraampjes. De attracties staan verspreid over talrijke pleinen en straten in het centrum van de stad.

De bekende attracties voor waaghalzen zoals de XXL, waar je aan een snelheid van 100 km per uur op een hoogte van 50 meter wordt rondgeslingerd, zijn een vaste waarde maar ook de familieattracties zoals de spooktrein, de polyp, de glijbaan en een wilde achtbaan zijn opnieuw van de partij. Uren amusement verzekerd. De Paasfoor 2023 biedt ook van alles om te smullen en smikkelen: oliebollen, pannenkoeken, beignets, wafels, frietjes, worsten, droogvis tot escargots…

Overige informatie

Verzamelen: We spreken af aan het station van Kortrijk.

Meer informatie: Te vinden op de site van de stad www.kortrijk.be/paasfoor.

Inschrijven: kan via onderstaand formulier en meer info over de activiteit kan je verkrijgen via passkortrijk@gmail.com.

Doelgroep: Deze activiteit is bedoeld voor mensen met (een vermoeden van) autisme die tegen alle prikkels kunnen van een kermis. Maximaal 1 begeleider zonder autisme toegelaten, mits melding bij inschrijving.

Prijs: Toegang paasfoor is gratis, attracties volgens eigen budget. Op uitgekozen dag is alles aan verminderde prijs. Direct te betalen aan foorkraam.

Inschrijven

Gegevens

Datum:
april 23
Tijd:
4:00 pm tot 10:00 pm
Kosten:
Toegang tot de paasfoor is gratis, attracties zijn volgens eigen budget
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.kortrijk.be/paasfoor

Organisator

PAS(S) Kortrijk
E-mail:
passkortrijk@gmail.com

Locatie

Station Kortrijk
kortrijk
Stationsplein 8,
+ Google Maps