Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boswandeling in het Leen

september 24 om 9:00 am tot 11:00 am

Gratis

Verlang je naar een ontspannen uitje waar begrip en respect centraal staan? Dan nodigen we je graag uit om samen met ons te gaan wandelen in het prachtige Leen. Geniet van de serene omgeving en laat je leiden door de onverharde bewegwijzerde paden die je door dit betoverende landschap voeren.

Tijdens onze wandeling is er volop gelegenheid voor een gezellig babbeltje onderweg. Of het nu gaat over autisme of andere onderwerpen, we creëren een veilige omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om te delen. We delen tragische en grappige anekdotes, bieden handige tips en tricks, en bovenal stimuleren we begrip en verbondenheid tussen alle deelnemers.

Als het weer een natte verrassing voor ons in petto heeft, maken we ons geen zorgen. We begrijpen maar al te goed hoe keuzestress kan toeslaan als het aankomt op gepaste kledij. Daarom staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via Pass.Meetjesland@gmail.com en wij assisteren je graag bij het kiezen van de juiste kleding voor de weersomstandigheden.

Maar er is nog meer goed nieuws! Ben je nog niet helemaal comfortabel om openlijk over je autisme te praten? Breng dan je familie of vrienden mee, zodat je je veilig en geborgen voelt. Samen creëren we een omgeving waar begrip en acceptatie centraal staan, zodat jij volop kunt genieten van deze unieke ervaring.

Mis deze kans niet om te genieten van de rust en pracht van het Leen, omringd door mensen die begrijpen en respecteren wie je bent. Schrijf je nu in (niet verplicht-wel handig voor ons) voor onze wandeling en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en verbinding!

Waar: Afspraak aan het bosinfocentrum (ingang) van het Leen – Gentsesteenweg 80 – 9900 Eeklo
Bereikbaar met buslijnen 58, 67, 69 en belbussen 160,195
Bereikbaar te voet en per fiets,…
Bereikbaar per auto: parking voorzien op de site
Voor wie? Mensen met (een vermoeden van) autisme, hun partner, familie, vrienden
Kostprijs: wandeling is gratis. wie wil kan daarna iets in de brasserie van het Leen drinken/eten tegen de menu-prijzen
Inschrijven: niet verplicht.
Bijkomende info: iedereen is welkom ook als je niet weet of je veel bij te dragen hebt of even wil kennismaken. Contacteer me gerust indien je meer informatie wenst. Deelnemen is op eigen risico. De PAS(S) groep heeft geen ongevallenverzekering afgesloten voor deze activiteit. Uw familiale verzekering dekt de deelname.
PAS(S)-verantwoordelijke: Patricia Geltmeyer, Fay Lema – info via PASS.Meetjesland@gmail.com

Gegevens

Datum:
september 24
Tijd:
9:00 am tot 11:00 am
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Eeklo, het Leen
Gentsesteenweg 80
Eeklo, Oost-Vlaanderen 9900 België

Organisator

PAS(S) Meetjesland
Telefoon
+32471035883
E-mail
patricia.geltmeyer@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator