Eindejaarsetentje

Planning en menu van dit evenement:

– 11 uur Welkom met een glaasje cava of fruitsap

-12 tot 14 uur: We eten spaghetti. Drank: cola, cola zero, limonade, plat water of bruisend water. Dessertje en koffie of thee.

– 14 tot 16 uur: Gezelschapsspelen wie dit wil of een babbeltje achteraf.

(Om 16 uur moeten we de lokalen verlaten daar het lokaal gereserveerd is voor een andere groep.)

Wanneer:

Zaterdag 10 december 2022, van 11 uur tot 16 uur.

Waar:

RSL oppost, Brugsesteenweg 44 te Roeselare. RSL oppost is de oude BPost site van Roeselare die nu ingericht is als het gebouw waar de kringwinkel is en ook plaats is voor een aantal verenigingen. Je moet in atelier 2 zijn, dit is op het eerste verdiep bereikbaar met de trap of met de lift.

Voor wie: 

Voor (jong) volwassenen met een normale of hogere begaafdheid en met de diagnose autisme (of een vermoeden daarvan) en voldoende zelfredzaamheid.

Kostprijs:

10 euro alles inbegrepen. Op voorhand te betalen op de Pas(s) rekening met de mededeling ‘eindejaarsetentje Pas(s) Roeselare. BE94 6529 2694 4614

Inschrijven:

Voor woensdag 7 december 2022. Je schrijft in via de vermelde mail adressen of via het evenement op de Pas(s) FB groep. Vermeld ook of je vegetarische wilt of spaghetti met gehakt. Jouw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Zodra het bedrag gestort is krijg een bevestiging.

Bijkomende info:

Wie dit wil kan een gezelschapsspel meebrengen.

Pas(s) verantwoordelijken:

Martine Noppe martine.noppe1@telenet.be 051 249498 0494 270019

Dries Denys driesdenys@gmail.com 0496 938967

Wegbeschrijving:

Er is parking in de omliggende straten. Opgelet, bij het parkeren waar er betaald moet worden die zeker doen, de parkeerwachters schrijven graag boetes uit! Men kan ook parkeren op de stadsparkings, De Munt, De moermanparking, De Wallenparking en onder het station. Vanaf deze parkings is RSL Oppost op wandelafstand.