Carnavalsstoet Torhout

(Scrol ook naar beneden om de uitnodiging te lezen voor de praatavond op 22 februari 2023)

Wat:

We gaan kijken naar de carnavalstoet met de Torhoutse reuzen, de prinsenwagen met de nieuwe Prins Carnaval Pluto, de drumbands met majorettes en de talrijke groepen met kleurrijke praalwagens die door de binnenstad trekken. Er is een prikkelarm moment voorzien op de kermis op deze zondag van 14u tot 15u.

Op de Markt staat het hele weekend de kermis opgesteld.
Praktische info:
• De stoet vertrekt om 14.30 uur in de Oostendestraat. Het einde is voorzien om 17.30 uur in de Oostendestraat.
• Het parcours loopt langt de Oostendestraat, de ’s Gravenwinkelstraat, de Vestingstraat, de Bruggestraat, de Burg, de Beerstraat, de Papebrugstraat, de Viaductstraat, de Elisabethlaan, de Bassinstraat, de Lichterveldestraat, de Zuidstraat, de Markt en de Oostendestraat.

Wanneer:

Zondag 12 maart 2023

Waar:

We komen samen aan het gemeentehuis van Torhout om 14 uur. Adres: Aartrijkestraat 11/B

Wegbeschrijving:

Torhout is goed te bereiken met de trein of de bus. U kunt de treinregeling of de bus regeling on line vinden. De markt is op wandelafstand van het station.

Voor wie:

Deze activiteit is alleen toegankelijk voor (jong) volwassenen met een normale of hogere begaafdheid en met de diagnose autisme (of een vermoeden daarvan) en voldoende zelfredzaamheid.

Prijs:

Deze activiteit is gratis, voorzie wat geld om iets te drinken of een versnapering te nuttigen.

Inschrijven:

Via het vermeld mail adres van Martine voor zaterdag 11 maart 2023.

Je kan ook inschrijven via de FB groep van Pas(s) Roeselare op het evenement dat aangemaakt wordt indien je daar lid van bent. Toegang op die groep wordt verleend na minstens één deelname aan een pass-activiteit van Pas(s) Roeselare of het auti-café.

Bijkomende info:

Stuur jullie gsm nummer mee bij je inschrijving indien je dit nog niet deed of bij een eerste deelname. Het is belangrijk om jullie te kunnen verwittigen mocht deze activiteit onverwachts niet kunnen doorgaan. Kun je zelf onverwachts niet aanwezig zijn of ben je later laat dit weten per sms aub.

Alle groepen mogen maximum 95dB geluid produceren. Dit is behoorlijk luid. Om je oren te beschermen kan je oordopjes gebruiken. Tijdens de stoet zelf kan je gratis oordopjes vragen aan de leden van de feestcommissie. Je herkent ze aan hun groene jas met het logo van Torhout op.

Deelnemen is op eigen risico; de pas(s) groep heeft geen ongevallenverzekering. Uw familiale verzekering dekt onze activiteiten. 

Pas(s) verantwoordelijke:

Martine Noppe: martine.noppe1@telenet.be   051 249498   0494 270019