Bowlingnamiddag

Op zaterdag 24 februari 2024 gaan we nog eens gaan bowlen in Kortrijk. Er wordt voor onze groep twee banen voorzien en we spelen elk twee spelletjes. Er wordt ook een drankje per persoon voorzien.

Wanneer: zaterdag 24 februari 2024

startuur: 14u00 • einduur: 16u00

Waar: Bowling De Max

Stationsplein 6A 8500 Kortrijk

De bowling ligt vlak aan het station, en is dus heel gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor wie? Deze activiteit is bedoeld voor mensen met (een vermoeden van) autisme, met normale of hogere begaafdheid en voldoende zelfredzaamheid.

Kostprijs: 5€ cash, PASS Kortrijk betaalt de rest, dankzij subsidies van de Stad Kortrijk. Je betaalt ter plekke 5€ cash (géén payconiq of bancontact aanwezig)

Inschrijven: ja

Voor: woensdag 21 februari 24

Je bent ingeschreven door een mail te sturen naar pass.kortrijk@gmail.com, met vermelding van “bowling de Max”, je naam, de gemeente waar je woont, en je gsm-nummer. deze gegevens worden enkel gebruikt voor de activiteit zelf en voor de subsidieaanvraag bij de Stad Kortrijk.

Bijkomende info:

Om de deelnemers te kunnen indelen in twee gelijke groepen, zouden we het appreciëren dat iedereen op tijd aanwezig is.

PASS Kortrijk is een vrijwilligersorganisatie voor en door mensen met (vermoeden van) autisme. Er is geen professionele begeleiding voorzien.

Deelnemen is op eigen risico. De PAS(S) groep heeft geen ongevallenverzekering afgesloten voor deze activiteit. Uw familiale verzekering dekt de deelname.

PAS(S)-verantwoordelijke(n):

Femke en Goedroen

pass.kortrijk@gmail.com