Workshop brood bakken+ Bezoek Bakkerijmuseum

We brengen een bezoek aan het Bakkerijmuseum van Veurne. Maar vooraleer we het museum bezoeken nemen we deel aan een workshop ‘brood bakken’ onder begeleiding van een ‘professionele’ bakinstructuur. Tijdens deze workshop leer je de kneepjes van het vak. Terwijl de brooddegen rijzen en bakken in de oven, kan de hele groep eventueel het museum bezoeken. Hou in ieder geval rekening met een wachttijd van 1u tot 1,5u na de workshop.  Na afloop van activiteit neemt iedere deelnemer zijn of haar eigen broodje mee naar huis! We kunnen na de activiteit nog een (warm) drankje en gebakje nemen en wat bijpraten in de cafetaria van het museum open tot 17 uur .

Wanneer? Op zondag 10 maart om 13u tot ong 17u.
Waar? Bakkerijmuseum  Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne
Hoe geraak ik er? Met O.V. buslijn 56 of 60 vanuit station Veurne. Met auto: afrit E40 (richting De Panne) Veurne nemen en je bevindt zich direct aan het museum. Ligt vlak naast de autosnelweg.

Voor wie? Voor personen (18+) met een vermoeden of diagnose van ASS en normale tot hoge begaafdheid en zelfredzaamheid. Vriend/partner of één familielid is ook welkom.

We verzamelen in de cafetaria van het musem rond 13u15.

Inschrijven is verplicht door mail te zenden naar passwesthoek8630@gmail.com. Ten laatste tot 7maart. Er zal al op voorhand worden gereserveerd voor de bakworkshop door de organisator van deze activiteit zelf.
Ingangsprijzen vindt je hier: https://www.bakkerijmuseum.be/nl/bezoek-ons/openingsuren-en-tarieven/
Voor de bakworkshop is het 10€ pp (je eigen gebakken brood incl). https://www.bakkerijmuseum.be/nl/bezoek-ons/in-groep/workshop-basis-brood/
Belangrijk: De workshop Broodbakken duurt maximum 1u.
We hebben 10 gratis ingangskaarten hiervoor! De eerste 10 die inschrijven mogen gratis binnen! Deze gelden echter niet voor de workshop. Er zal een gratis gids ter beschikking zijn in het museum voor de groep.  
Wees op tijd voor de bakworkshop (13u30 stipt!).
Ben je wat later door onvoorziene omstandigheden? Gelieve de passverantwoordlijke persoonlijk te verwittigen.