Autcastsummercafé PAS(S) Torhout

PAS(S)-activiteit

Autcastsummercafé

PAS(S)-verantwoordelijke

Lynn: lynnvereecke95@gmail.com

Info

Elke 2e zaterdag komen we samen in een veilige en ontspannen omgeving en dit doen we ook in de zomer. Tijdens de zomervakantie steek ik PAS(S) Torhout even in een ander jasje. In plaats van de praatgroep te organiseren, doe ik de locatie (’t Centrum) open in de namiddag om gewoon gezellig samen te zijn. Je kunt er darts spelen, biljart, gezelschapsspellen, kaarten, of gewoon iets komen drinken en misschien een babbeltje slaan. Je kunt zitten aan tafeltjes, aan de bar of op het kleine terras achteraan. Niets moet, alles kan en iedereen is welkom.

Voor wie

Mensen (16+) met een normale of hogere begaafdheid, voldoende zelfredzaamheid en de diagnose autismespectrumstoornis of een vermoeden van en hun nabije omgeving.

Wanneer

Zaterdag 8 juli van 14u tot 17u.

Prijs

Gratis. Drank is te verkrijgen aan een democratische prijs, plat water is gratis (er wordt geen alcohol geserveerd).

Inschrijven

Niet verplicht.

Locatie

’t Centrum
Beerstraat 20
8820 Torhout

Bijkomende informatie locatie

Indien je graag al eens de sfeer van de locatie opsnuift surf dan gerust naar (https://www.facebook.com/ontmoetingscentrumtorhout).
Voor de duidelijkheid, ik doe de locatie open voor jullie en dus niet voor de klanten van ’t Centrum.

Info bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Parkeren mogelijk gedurende 2 uur met de blauwe schijf aan de voorkant van het station, de parking aan de Blekerijstraat of in de ’s Gravenwinkelstraat. Wat verder kun je gratis parkeren aan het zwembad (Bruggestraat) of aan de achterkant van het station. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de locatie is op 5 minuten wandelafstand van het station.

Bijkomende informatie

Indien je vragen hebt of drempelvrees aarzel zeker niet om contact op te nemen met mij via mijn mailadres. Je mag ook altijd je verwachtingen en wensen delen met mij, zodat ik hier rekening mee kan houden. Ik beantwoord je mail binnen 3 dagen en in vertrouwen.