Afsluiter van het werkjaar Pas(s) Roeselare

Evenement in het ’t Rhodesgoed/bos/tea-room/restaurant

Vrijdag 21 juni 2024, 17 tot 22 uur.

Je kan een frisse neus ophalen in de mooie natuur van het Rhodesbos te Kachtem. ’t Rhodesgoed heeft een prachtige setting om even los te laten en te ontspannen en de drukte even te vergeten. In de veronderstelling dat het weer goed is kunnen we buiten zitten op het grote terras. Binnen is er ook veel plaats om te zitten. Je kiest zelf wat je wilt doen in deze omgeving. Je kan een wandeling maken in dit niet te grote bos, je kan iets drinken en je kan ook iets eten. Je beslist op het moment zelf wat je doet. Weet je zeker dat je iets wil eten dan kan je op de website de menu vinden.
https://www.rhodesgoed.be/home/
Er is niet gereserveerd voor de groep omdat dit niet kan als het alleen om iets te drinken is. Wie zeker is dat hij iets wil eten kan dit doorgeven bij de inschrijving, dan reserveren wij alvast.
Het is belangrijk dat je wel inschrijft voor deze activiteit bij ons en het
uur doorgeeft dat je ongeveer aanwezig zal zijn. Vanaf 17 uur is er iemand van de verantwoordelijken aanwezig om een hoek vrij te houden voor de deelnemers. Je kiest zelf wanneer je komt en wanneer je wil vertrekken.
Deze activiteit heeft de bedoeling om op een informele manier samen te zijn met gelijkgestemden. Bij regenweer zullen we binnen zitten.

Rhodesgoed
Rhodesstraat 2, 8870 Izegem
Er is een parking vlak bij het Rhodesgoed. Er is ook een hondenweide. Honden zijn niet toegelaten in het restaurant zelf maar alleen buiten.

Voor (jong) volwassenen met een normale of hogere begaafdheid en met de diagnose autisme (of een vermoeden daarvan). Wij verwachten ook dat iedere deelnemer over een goede zelfredzaamheid beschikt. *

Je kan de menu bekijken om ongeveer uit te rekenen hoeveel geld je
moet voorzien.

Voor: donderdag 20 juni 24
Meld je aanwezigheid voor dit evenement via mail naar volgend mail adres:
passroeselare@gmail.com of schrijf je in via de FB groep van Pas(s) Roeselare op het evenement dat aangemaakt wordt indien je daar lid van bent. Toegang op die groep wordt verleend na minstens één deelname aan een pas(s) activiteit van Pas(s) Roeselare of het auti-café. Je krijgt een bevestiging binnen de 3 tot 5 werkdagen.

Stuur jullie GSM nummer mee bij je inschrijving indien je dit nog niet deed of bij een eerste deelname, alsook jouw geboortejaar en de stad waar je woont. Deze gegevens zijn om onze administratie bij te houden om ieder jaar onze subsidies verder te kunnen ontvangen van de stad Roeselare. Jouw telefoonnummer wordt alleen gebruikt mocht dit evenement onverwachts niet kunnen doorgaan zodat we jou kunnen verwittigen. Kun je onverwachts niet aanwezig zijn laat dit weten per sms aub. Heb je drempelvrees laat dit weten, jouw mail wordt vertrouwelijk behandeld.

Martine Noppe:    051 249498   0494 270019

Dries Denys:    0496 938967

passroeselare@gmail.com

Mensen met een vergelijkbaar communicatieniveau komen eerder tot verbinding en dat is de bedoeling van deze Pas(s) groep.

EDIT