27/06/2020: Flandriens op tour

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

We komen om 8u45 samen om te ontbijten om daarna, stipt 10u, met de fiets te vertrekken vanuit Kuurne. We rijden richting Izegem, Ingelmunster, Harelbeke en zo terug naar Kuurne. Deze fietstocht is ongeveer 35km lang. We voorzien verschillende tussenstops buiten om iets te drinken en wat uit te rusten.

Rond 18u, naargelang de wind en onze sportieve conditie, zijn we terug in het startpunt in Kuurne. Wie wil kan zich daar na de fietstocht wat opfrissen. De ruimte en het water is voorzien, maar geen douche. Daarna kunnen de fietsers genieten van een barbecue in de buitenlucht op een Corona-veilige afstand van elkaar. De barbecue wordt afgesloten ten laatste om 22u.

PASS-VERANTWOORDELIJKE(N)
Johan Sercu, Jelle Callens en Ozzie Vandendriessche

passkortrijk@gmail.com

VOOR WIE IS DE ACTIVITEIT BEDOELD?
Volwassenen en jong-volwassenen met autisme of een vermoeden daarvan (met normale of hoge begaafdheid), eventueel samen met partner en/of familie

LOCATIE/TIJDSTIP
Kortrijk – Kuurne. Adres en wegbeschrijving wordt meegedeeld bij inschrijving.

Zaterdag 27 juni 2020 van 8u45 – 22u (ontbijt en BBQ inbegrepen)

BIJKOMENDE INFO
Mee te brengen:

  • Goeie fiets en fluo-jasje
  • Kledij aangepast aan het weer
  • Picknick en eventueel drankje
  • Eventueel wasgerief en verse kledij

Fietsen:

Fiets breng je zelf mee of kan gehuurd worden bij Mobiel Kortrijk (https://www.mobiel.be/nl). Gelieve op tijd te reserveren en contact op te nemen via 056 24 99 10 of hun website.

Indien je alles wilt mailen, neem een screenshot voor jezelf en contacteer Mobiel drie dagen vooraf. Duidelijk vragen wanneer de fiets terug moet zijn en hun openingsuren.

Belangrijk:

Voorzie een degelijke fiets en eventueel regenkledij. Fluojasje is verplicht. Geld om iets te drinken en een picknick worden aangeraden.

Neem je gsm/smartphone mee voor onvoorziene omstandigheden. Het is de bedoeling heel stipt te vertrekken op onze rit. Als je niet kunt komen, of je zal te laat komen, verwittig ons dan zo snel mogelijk. Deelname is op eigen risico, PASS Kortrijk heeft geen ongevallenverzekering voor dit evenement. Uw familiale verzekering dekt de deelname.

PRIJS VAN DEZE ACTIVITEIT
Deze activiteit kost € 25, daarin is het ontbijt (koffiekoeken en drank), en BBQ ingebrepen. Wat niet inbegrepen is: picknick over de middag en dranken tussendoor. Deze kunnen aan democratische prijzen gekocht worden.

INSCHRIJVEN
Verplicht! Vòòr 22/06/2020 middernacht via passkortrijk@gmail.com.

Zet je naam en voornaam, adres en GSM-nummer duidelijk in je mail.

Gezien het organisatorisch een drukke week wordt, kunnen we niet toelaten dat er later ingeschreven wordt. Je bent ingeschreven als je betaling ontvangen is en je daarvan een bevestiging ontvangen hebt.

€ 25 wordt overgeschreven op het rekeningnummer BE89 9733 6237 7785 op naam van Johan Sercu. Krijg je geen bevestiging terug na het betalen? Neem dan z.s.m. contact op via mail.

Wij zoeken nog een vrijwilliger om ons te helpen evenementen te organiseren. Bij interesse kan je ons mailen op passkortrijk@gmail.com met een korte motivatie en wat informatie over jezelf.