27/02/’22: IJsschaatsen

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

Beste vrienden

Op zondag 27 februari gaan we schaatsen op ijsbaan De Piste te Kortrijk.
Als je hiervoor wilt inschrijven kan dit via e-mail naar passkortrijk@gmail.com, voor donderdag 24 februari.

We spreken om 13u30 af aan de ingang. Gelieve je daarvoor warm aan te kleden en zeker je handschoenen niet te vergeten, schaatsen kunnen ter plekke gehuurd worden. Inkom en eventuele huur ijsschaatsen gebeurt door jullie zelf. Er is wel een sponsorbudget voorzien van maximaal € 200. Het sponsorbedrag dat we zullen ontvangen, zal achteraf worden gedeeld door het aantal deelnemers.

WANNEER
zondag 27 februari 2022
van 13u30 tot ongeveer 18u

WAAR
Gentsesteenweg 131
8500 KORTRIJK

INSCHRIJVEN
Verplicht. Stuur voor 24/02/2022 enkel een mailtje naar passkortrijk@gmail.com
Gelieve naam, adres en GSM-nummer door te geven bij inschrijving.

!

PRIJS

VOOR WIE?
Voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme met voldoende zelfredzaamheid.

(er zijn geen gediplomeerde begeleiders aanwezig)

ORGANISATOR(EN)
Hein
passkortrijk@gmail.com

MEER INFO
De PAAS-groep heeft geen verzekering voor gebeurlijke ongevallen. Enkel je eigen persoonlijke verzekering komt tussenbeide in geval van ongevallen of schade. Gelieve hiermee rekening te houden.
Houd zeker de Covid-maatregelen op de voet! Het kan dus zijn dat de activiteit wijzigt of zelfs vervalt en het op laatst veranderd wordt. Geef daarom zeker bij inschrijving je GSM-nummer door en houd ook je mailverkeer in de gaten.