26/03/2020: NIEUW! Praatcafé i.s.m. Vives Kortrijk

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

Praatcafé Autisme is een samenwerkingsverband tussen PASS Kortrijk en Hogeschool Vives. Dit initiatief heeft tot doel: nieuwe mensen leren kennen, gezellige omgang hebben in een rustige en veilige omgeving, bijleren van elkaar, …

Het thema van onze eerste editie in Kortrijk is vriendschap. Elke deelnemer bepaalt zelf of hij/zij er comfortabel mee is om deel te nemen aan het gesprek. Respect voor elkaar en elkaars mening staat centraal.
Na ongeveer een uur en een kwart gaan we over naar het informele gedeelte – dat trouwens niet verplicht is. Daar kan nog gezellig gepraat worden met een hapje en een drankje erbij. Drankjes worden aangeboden aan studentvriendelijke prijzen. Kleine versnaperinkjes zijn sowieso voorzien.
Er zullen enkele gezelschapspellen aanwezig zijn. Het praatcafé wordt geleid door Johan Sercu (PASS Kortrijk) samen met studentenbegeleider Damaris Simoens (Vives Kortrijk).

PASS-VERANTWOORDELIJKE(N)
dhr. Johan Sercu (passkortrijk@gmail.com)
mevr. Damaris Simoens (damaris.simoens@vives.be)

VOOR WIE IS DE ACTIVITEIT BEDOELD?
Jongvolwassenen tussen 18 en 26 jaar met (een vermoeden van) autisme met normale begaafdheid.

LOCATIE/TIJDSTIP
Vives Kortrijk: adres wordt meegedeeld na inschrijving
19u30-22u

BIJKOMENDE INFO
Je ontvangt na inschrijving een meer gedetailleerde infofiche in verband met de locatie en bereikbaarheid, alsook een telefoonnummer voor als er problemen zijn onderweg.

PRIJS VAN DEZE ACTIVITEIT
gratis. Drank aan democratische prijs.

INSCHRIJVEN?
Verplicht! Inschrijven kan door een mail te sturen naar mevr. Simoens (damaris.simoens@vives.be) of naar dhr. Sercu (passkortrijk@gmail.com). Gelieve in te schrijven voor 24/03/2020.