24/10/’20: Muurklimmen

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

Je wordt verwacht om zelfstandig naar de Bleuberry Hill te komen. Als je met de bus van het station in Kortrijk naar Zwevegem rijdt, is er een halte ter plaatse (Soetens’ molen, vierde halte). Indien je met de auto komt, is er parking in de buurt op een van de volgende plaatsen:

– Oudenaardsesteenweg 250-258
– Scheutistenlaan 10
– Minister de Taeyelaan
– carpoolparking E17 afrit 3 Zwevegem/Kortrijk-Noord

Graag stipt aanwezig want we wachten niet op laatkomers. Dit omdat de initiatieles start op het aangegeven moment. Als je te laat bent, kan je bij gevolg niet muurklimmen! Kom daarom een kwartier vroeger af. Johan en Hein zijn aanwezig vanaf 13u15.

WANNEER
zaterdag 24/10/2020 om 13u30 tot ongeveer 16u
Graag stipt aanwezig want we wachten niet op laatkomers!

WAAR
Bleuberry Hill
Oudenaardsesteenweg 343
8500 KORTRIJK

INSCHRIJVEN
Verplicht via overschrijving op onderstaand rekeningnummer en via e-mail op hein_pauwelyn@hotmail.com t.e.m. 10 oktober 2020. Gelieve ook nog je telefoonnummer op te geven voor de Corona-contactopsporing. Je krijgt nog een bevestiging achteraf als alles correct is binnengekomen. Wees er rap bij want er zijn beperkt aantal plaatsen!

PRIJS
€ 19 exclusief consumptie achteraf
Over te schrijven op rekeningnummer BE38 7380 3844 6172. Graag volgende mededeling noteren: PASS Kortrijk muurklimmen <voornaam en familienaam>

VOOR WIE?
Iedereen met autisme of een vermoeden daarvan met een zekere zelfstandigheid.

ORGANISATOREN
Hein Pauwelyn: 0474 28 38 34
Johan Sercu
passkortrijk@gmail.com

Er wordt begonnen met een initiatieles van 1 uur over hoe je je moet beveiligen en daarna kunnen we voor de resterende tijd vrij klimmen op een 15 meter hoge klimmuur. Voor mensen met hoogtevrees, is dit een aangeraden evenement om ervan af te komen!

Als kledij wordt lossere kledij aangeraden zodat er vrij geklommen kan worden. Daarnaast ook nog goede indoorschoenen die goed aansluiten. Het nodige klimmateriaal zoals klimgordel en zekeringsmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. Vanwege Corona zijn de kleedkamers niet open en is een mondmasker verplicht wanneer je je verplaatst in de cafetaria.
Na het muurklimmen kan er van een consumptie genoten worden in de aansluitende cafetaria met zich op de klimmuur. Reken daarvoor ook nog een extra budget aan.