24/07/’21: Fietstocht Flandriens 2

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

We rijden een fietstocht van 30 à 35 km op en langs de Kortrijkse fietspaden.

We volgen de knooppuntenroute en bewonderen het landschap rond de Guldensporenstad. Onderweg stoppen we enkele keren voor een verfrissing, picknick en spel. Zorg dat je fiets in orde is en laat hem nazien voor we vertrekken. We zijn vergezeld van onze bezemwagen waarin we onze rugzak met picknick kwijtgeraken. Zorg ook voor een warme trui en een goede jas, het kan ’s morgens nog fris zijn.

WANNEER
zaterdag 24/07/2021 om 9u-17u30 – alnaargelang de snelheid

WAAR
Vissershuisje Kortrijk
Theodoor Sevenslaan 1, 8500 KORTRIJK

INSCHRIJVEN
Verplicht, stuur voor 22/07/2021 een mailtje naar passkortrijk@gmail.com. Geef bij het inschrijven je naam en voornaam door en de gemeente waar je woont.

Inschrijven is bindend, wie zich inschrijft komt ook af.

PRIJS
Gratis

VOOR WIE?
Voor personen met (een vermoeden van of diagnose van) autisme met normale begaafdheid, vrienden, familie en geïnteresseerden.

ORGANISATOR(EN)
Johan Sercu
passkortrijk@gmail.com

De vertrekplaats bevindt zich aan het Vissershuisje, niet ver gelegen van het park “Gebroeders van Raemdonck”. Het is gelegen aan het kruispunt met de Theodoor Sevenslaan en Dokter Snellaertstraat. Dat is niet ver van fietsknooppunt 99. Plannetje wordt doorgestuurd bij jouw inschrijvingsbevestiging.

BIJKOMENDE INFO
Neem je picknick mee.

Breng een goede fiets mee, nagezien en materiaal om een band te herstellen.

Een goede trui en jas voor ’s morgens en zonnecrème indien nodig.