23/11/’19: Spreeknamiddag

thema ‘Vriendschappen en relaties’

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij PASS Kortrijk

Omdat dit de eerste keer is dat PASS Kortrijk een spreeknamiddag organiseert, houden we het eenvoudig en gezellig. Het onderwerp van deze spreeknamiddag is vriendschap & relatie. Het is de bedoeling dat hier in een open en ongedwongen sfeer over kan gepraat worden en ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Natuurlijk is er mogelijkheid om over andere zaken te praten. Het is ook OK als je hierover zelf niet wil praten, maar gewoon aanwezig bent om te luisteren naar wat andere mensen met autisme hierover te vertellen hebben.

De activiteit start om 14u, maar als je niet vertrouwd bent met PASS Kortrijk of de omgeving, dan kan je altijd max. een kwartier op voorhand komen. Gelieve dit dan wel duidelijk te laten weten wanneer je inschrijft. De activiteit duurt tot 17u, maar iedereen is vrij om vroeger te vertrekken indien men dit wenst.


WANNEER: zaterdag 23 november 2019 van 14-17u

WAAR: Centrum Overleie: Overleiestraat 45, 8500 KORTRIJK
Hou rekening met betalend parkeren. Gratis parkeren kan je in de omgeving van de Graaf de Smet de Naeyerlaan / Herderstraat. Van daar is dit een vijftal minuten stappen naar de zaal.

VOOR WIE? Voor personen met een normale of hogere begaafdheid met autisme of vermoeden ervan, familie en vrienden.


KOSTPRIJS: Gratis. Breng echter wat kleingeld mee voor een drankje


INSCHRIJVEN: verplicht, vòòr 21/11/2019. Laat via passkortrijk@gmail.com t.a.v. de verantwoordelijke voor deze activiteit weten dat je aanwezig bent die namiddag.


PASS-verantwoordelijke(n):
dhr. Ozzie Vandendriessche
passkortrijk@gmail.com
0471 21 07 38