21/02/2020: Cinema Budascoop

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij PASS Kortrijk

We gaan rustig en gezellig naar de cinema.

WANNEER: vrijdag 21/02/’20
van 19u30 tot 22u30

WAAR: Budascoop Kortrijk
Kapucijnenstraat 1, 8500 KORTRIJK

VOOR WIE? Deze activiteit is bedoeld voor alle mensen met (een vermoeden van) autisme met normale tot hogere begaafdheid, familieleden en vrienden.

KOSTPRIJS? € 7, gepast geld meebrengen.
Ter plaatse te betalen.

INSCHRIJVEN verplicht. Voor: woensdag 19/02/’20.
Je kan inschrijven op passkortrijk@gmail.com

BIJKOMENDE INFO

  • We spreken af om 19u30 in de foyer van de Budascoop. Op het verhoog staan tafels en stoelen en kunnen we op ons gemak kennismaken met elkaar. Er is ook mogelijkheid om een drankje aan te kopen aan de kassa. Dit gebeurt individueel en is op eigen kosten.
  • We spreken af naar welke film(s) we gaan en verdelen ons in maximaal twee groepen naargelang de keuze van de film.
  • Goedroen haalt het gepaste geld op en gaat ten laatste om 19u50 om de tickets (aan groepsprijs = € 7/persoon). Wie later is kan nog altijd meekomen, maar betaalt dan zelf aan de kassa à € 9/persoon.
  • Na de film kan in de omgeving naar behoefte nog iets gedronken worden, op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en kosten.

PASS-VERANTWOORDELIJKE: mevr. Goedroen Desmet
passkortrijk@gmail.com