2 APRIL autisme awareness day wear blue – verwendagje

Wat:

Pannenkoeken met koffie, thee of chocolademelk. Afhankelijk van de nodige vrijwilligers die hulp kunnen bieden kunnen er ook wafels of poffertjes aangeboden worden. Iedere aanwezige krijgt 2 porties. (1 portie = 1 wafel ofwel 2 pannenkoeken ofwel 4 poffertjes. ) Er zullen gezelschapspelen aanwezig zijn.

Het zou leuk zijn om deel te nemen aan deze activiteit in het blauw gekleed.

Wanneer:

zondag 2 april 2023, startuur 14.30 uur, einduur: 17 uur.

Waar:

RSL Oppost Atelier 2, Brugsesteenweg 44 te Roeselare, dit gebouw ligt op 850 meter stappen van het station van Roeselare. Atelier 2 is een lokaal op het eerste verdiep. Je kan de trap of de lift nemen.

Voor wie:

Voor personen met een normale of hogere begaafdheid *en met een diagnose van autisme of een vermoeden daarvan. Tevens verwachten wij van de deelnemers dat zij over een goede zelfredzaamheid beschikken.

Kostprijs:

4 euro te betalen bij aankomst.

Inschrijven:

Voor donderdag 30 maart 2023. Dit kan je doen door een mail te sturen naar het vermelde mail adres of via het evenement van de FB groep. (Je kan alleen lid worden van deze groep na minimaal 1 aanwezigheid bij een evenement van Pas(s) Roeselare.

Bijkomende info:

Je mag zelf ook gezelschapsspelen meebrengen. Wie inschrijft als nieuwe deelnemer stuur dan je GSM nummer mee. Dit dient alleen om te verwittigen mocht deze activiteit onverwachts niet doorgaan.

Pas(s) verantwoordelijken:

Martine Noppe

martine.noppe1@telenet.be

0494 270019

* Mensen met een vergelijkbaar communicatieniveau komen eerder tot verbinding en dat is de bedoeling van deze Pas(s) groep.