19/03/’22: Spreeksessie

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

Beste vrienden

We houden een praatnamiddag met als thema het signaleringsplan. Femke legt uit wat dat precies inhoudt en achteraf kan daarover gepraat worden.

Voor Femke en haar omgeving is deze tool een houvast en een waardevol iets.
We voorzien voor elke deelnemer een blanco signaleringsplan dat nadien – thuis of bij therapeutische hulp – ingevuld kan worden.
Na de praatsessie is er mogelijkheid om wat bij te praten met een drankje. Dit is uiteraard een vrije keuze, je kan de groep vroeger verlaten indien gewenst.

WANNEER
zaterdag 19 maart 2022
van 14u – 16u

WAAR
Wijkcentrum Overleie
Overleiestraat 45
8500 KORTRIJK

INSCHRIJVEN
Verplicht. Stuur voor 12/03/’22 een mail naar passkortrijk@gmail.com.

!

PRIJS
gratis. Breng echter wat kleingeld mee voor een eventueel drankje nadien.

VOOR WIE?
Voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme met voldoende zelfredzaamheid.

ORGANISATOR(EN)
Femke en Ozzie
passkortrijk@gmail.com

MEER INFO
Geef bij inschrijven je naam en voornaam door en de plaats waar je woont. Graag ook je gsm-nummer dat enkel in geval van nood zal worden gebruikt.
Indien dit je eerste keer is, mag je gerust een vertrouwenspersoon meenemen naar de praatnamiddag. Ook indien je wat drempelvrees hebt, kan je een kwartier vroeger dan de rest toekomen. Laat ons dat dan liefst op voorhand weten zodat wij voorbereid zijn op jouw vroege komst.
PASS Kortrijk werkt enkel met vrijwilligers en heeft geen eigen verzekering. We komen dus niet tussen bij eventuele diefstal, ongevallen of schades!