17/12/2021: Avondje cinema in de Budascoop

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

Op vrijdagavond gaan we naar de cinema. Ditmaal hebben we de Budascoop uitgekozen. Hier worden goeie en soms ook alternatieve films voorgesteld. We kiezen ter plekke, in groep en in eensgezindheid naar welke film we zullen gaan. Daarna kunnen we nog even napraten in de aula of een gezellig café in de directe omgeving.

WANNEER
vrijdag 17/12 (19u15 – 22u30)

WAAR
Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 KORTRIJK

INSCHRIJVEN
Verplicht voor 15/12/2021.
Inschrijven op passkortrijk@gmail.com met onderwerp “cinema”. Vermeld ook jouw naam en adres.

PRIJS
Tussen de € 6 en € 10, naargelang het soort film en het aantal aanwezigen. Wat drinkgeld indien je achterna iets mee wilt gaan drinken.

Je betaalt ter plaatse met passend kleingeld aan Goedroen.

VOOR WIE?
Voor mensen met (een vermoeden van) autisme, met normale begaafdheid en voldoende zelfredzaamheid. Mensen die voor de eerste maal komen, mogen gerust een kwartiertje vroeger afspreken met Goedroen om zich beter op het gemak te voelen. Het napraten op café is vrijblijvend. Wie dit te druk zou vinden, is zeker niet verplicht om te blijven.

ORGANISATOR(EN)
Goedroen en Femke
U kunt ons bereiken op passkortrijk@gmail.com.

BIJKOMENDE INFO