15 volksspelen en boog-en karabijnschieten

We gaan ons een dagje vermaken met volksspelen en boog-en karabijnschieten bij Buitenbeentje in Diksmuide. We starten op de middag voor de personen die daar eten, personen die liever in de namiddag komen worden verwacht rond 13.30 of 14 uur.
Wanneer: zondag 15 december 2019
startuur: 12u15 • einduur: 17u00
Waar: Buitenbeentje Heernisse 1 8600 Diksmuide

Mensen die met de auto komen moeten de bordjes volgen waarop vermeld staat
zone D4.
Voor wie? Voor personen met een normale of hogere begaafdheid en met een
diagnose van autisme of een vermoeden daarvan. Ook vrienden of familie zijn
welkom. We laten maximum 15 personen toe.
Kostprijs: De kost van de volksspelen en het boog-en karabijnschieten is 8 euro
wat betaald wordt door de PASS kas van Roeselare voor alle personen met een
diagnose van autisme. Eventuele vrienden of familie die willen spelen betalen dit
zelf. Indien er gegeten wordt op de middag in buitenbeentje zelf dan is de prijs 15
euro. Ook wat geld voorzien voor een drankje bij het eten of voor extra drank in
de namiddag. Indien men wil eten in Buitenbeentje laat dit weten aan Martine of Brecht en geef ook de keuze van je menu door. Daarna zul je het rekeningnummer toegestuurd krijgen en moet de 15 euro gestort worden. Indien we merken dat we niet aan minstens 8 personen k
Inschrijven: ja
Voor: vrijdag 6 december 19
Via het mail adres van Martine of Brecht of telefonisch.
Bijkomende info:
Er is mogelijkheid om te eten in buitenbeentje. Te kiezen tussen vol-au-vent of
stoofvlees met groentjes en frietjes a volonté. ZEKER laten weten of je daar wil
eten op de middag. Dit kan maar bij minstens 8 eters. Indien we niet aan 8 personen komen gaan we iets eten in een eetgelegendheid in de omgeving van de markt te Diksmuide, dit kan eventueel ook een frituur zijn. Zeker verwittigen op één van de bovenstaande gsm nummers als men onverwachts later is. Pas(s)
Brugge en Pas(s) Roeselare zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

PAS(S)-verantwoordelijke(n):
Martine Noppe; Brecht Leuridan
martine.noppe1@telenet.be 051 249498 0494 270019
brechtleu@gmail.com 0473 449665
Wegbeschrijving:
Buitenbeentje is te voet te bereiken vanaf het station Diksmuide. De afstand te voet is 1,7 km. Treinuren: Vanaf Deinze: 11u08 op spoor 5, via dit opstappunt moet je niet overstappen om naar Diksmuide te sporen. Vanaf Kortrijk: 10u58 op spoor 5, aankomen in Lichtervelde station om 11u25 op spoor 4, overstappen via spoor 2 om 11u32 richting De Panne om af te stappen in Diksmuide. Vanaf Brugge: 11u05 op spoor 7, richting Kortrijk, aankomen in Lichtervelde station om 11u25 op spoor 3, overstappen via spoor 2 om 11u32 richting De Panne om af te stappen in Diksmuide.
Vanaf Roeselare: 11u18 op spoor 1, aankomen in Lichtervelde station om 11u25 op spoor 4, overstappen via spoor 2 om 11u32 richting De Panne om af te stappen in Diksmuide. Op de stopplaats in Lichtervelde doen wij een poging om overstappers te leiden naar dezelfde treincoupé. Ter herkenning zal Martine een rood hoofddeksel dragen, dit kan een muts zijn of een baret. Indien we elkaar niet vinden dan wachten we voor het station van Diksmuide op elkaar. Ja kan ons ook contacteren via de gsm. Check zeker zelf ook de uren van de trein en de nummers van de perrons voor u vertrekt! Om terug te reizen naar huis met de trein zullen wij onze smartphone raadplegen om de treinuren te weten te komen.