09/04/2022: De Gevleugelde Stad

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste evenementen van PASS Kortrijk, schrijf u in op de website van Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Daarna
ontvangt u maandelijks een overzicht met PASS-evenementen! Ook kunt u onze Facebook-pagina. liken en zo op de hoogte blijven van het reilen en
zeilen bij PASS Kortrijk

Op zaterdag 9 april gaan we de Gevleugelde Stad in Ieper bezoeken. “De Gevleugelde Stad Ieper” is een internationaal promotiefestival voor circus en straattheater. Dit festival gaat door in de historische binnenstad en op de vestingen van Ieper.

WANNEER
zaterdag 9 april 2022
13u30 – 17u30

WAAR
Ieper, station: R. Colaertplein 35, 8900 IEPER
Nabij het station zijn de parkeerplaatsen eerder beperkt, kom dus zeker op tijd.
Er is genoeg plaats binnen de 10 minuten wandelafstand.
Mogelijks zijn er werken op de spoorlijn Kortrijk-Ieper en wordt deels een bus ingelegd. Informeer je goed alvorens te vertrekken.
We spreken af aan de voordeur van het station.

INSCHRIJVEN
Verplicht voor 06/04/’22.
Inschrijven is verplicht om organisatorische redenen. Dit kan door een mail te sturen naar passkortrijk@gmail.com met vermelding van “De gevleugelde stad”, je naam en je stad (dit laatste omwille van de subsidies). Geef ook je GSM-nummer door voor mocht er iets onverwachts wijzigen zodat wij je kunnen bereiken.

PRIJS
Gratis

VOOR WIE?
Voor personen met (een vermoeden van) een diagnose van autisme of een vermoeden daarvan.

ORGANISATOR(EN)
Goedroen

BIJKOMENDE INFO
We vertrekken vanaf het station en wandelen rustig naar de markt. Daar ontdekken we de verschillende artiesten en blijven her en der hangen om ze te bekijken.
Houd er rekening mee dat het behoorlijk druk en intens kan zijn met veel mensen, geluid en andere soorten prikkels. Neem GSM en wat zakgeld mee, kleed je volgens het weer en neem de nodige Covid-maatregelen in acht – voor zover ze op dat moment gelden.
Aangezien PASS Kortrijk geen eigen verzekering heeft, is jullie eigen familiale verzekering van toepassing.